LPC Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 jako ze dzis na kanałach mi dostepnych puszczaja najsłabsze mecze LM jakie mogli wybrac manczesterek i realek to oleje LM i skusze sie na cos innego a mianowicie na - "Nick of Time" z dżony depem , filmik nawet nawet lajtowy dobre jest w nim to ze trwa tyle ile powinien (ci ktorzy ogladali moze wiedza o co chodzia amoze nie ;) ) seans zaczyna sie o 21;30 na TVN a chwilke ponim leci prawdziwy rarytas - "American History X" Norton "..zęby na krawężnik .." i wszystko jasne POLECAM seans zaczyna sie o 23;40 na TVN7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 nie bede walil listy fajnych filmow bo jest ich bardzo duzo ale ostatnio ogladalem "Old boy" i mi sie podobal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Old boy fajny... a tak poza tym dla tych co ogladali Eurotripa sciagnijcie sobie piosenke; Lustra: Scotty doesn't know... Zajebiaszcza melodia :D Przekręt doskonały (Rachel Weisz, reszty nie pamietam) - fajny film o oszustach Secret Window (Johny Depp) dzisiaj bd oglądał to co polecal LPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja wam powiem tyle: NIE OGLĄDAJCIE "Obcy kontra Predator". Jakby to powiedzieć. Ten film to prawie parodia obcego i predatora. Chyba że ktoś nigdy wczesniej nie oglądał zadnej czesci obcego lub predatora, to przynajmniej nie zauwazy jak ten film słaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Dead End - nastawiałem się na dobry old-schoolowy horror, ale się przeliczyłem. Szkoda prądu. Jeżeli ktoś lubi cięższe filmy, polecam 'Symetrię' - o ile ktoś jeszcze tego nie oglądał. Naprawdę dobre kino. Oprócz tego co ostatnio mi się podobało: Mystic River Taking Lives Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Shaun of the Dead (Wysyp Żywych Trupów) - oglądał ktoś? warto? Miażdży - oglądałem zaraz po Resident Evil Apocalypse :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja wam powiem tyle: NIE OGLĄDAJCIE "Obcy kontra Predator". Jakby to powiedzieć. Ten film to prawie parodia obcego i predatora. Chyba że ktoś nigdy wczesniej nie oglądał zadnej czesci obcego lub predatora, to przynajmniej nie zauwazy jak ten film słaby. Taa... A vs P to porażka na calej linii:/ Jako zagorzaly fan zarówno aliena jak i predatora wybrałem sie do kina na pokaz przedpremierowy. Nie żebym żalował (wypadało iść do kina choćby dla zasady), ale film jest mierny. Mógłbym napisać tutaj pokaźną recke na ten temat, ale nie warto :? . Może powiem tylko, ze postać predatora wola o pomste do nieba. Jak ktos chce sobie cos na ten temat poczytać, to polecam ten wątek z filmweb'u - w pelni solidaryzuje sie z gosciem od najdłuższego posta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Tutaj są lekkie tytuły, które również polecam fanom lat '80, do których sam należę :) Tango&Cash Rocky 1, 2, 3, 4, 5 Running Man The Universal So... Co do tych starych to polecam rowniez "48 hours" i "Another 48 hours" z nickiem nolte i eddy murphy, "evil dead 1,2" - komedia horror, mad max 1,2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ostatnio mnie ostro wzielo na Almodovara, ale mam juz jego filmow serdecznie dosc. Złe wychowanie, którym się wokół zachwycają, jest niesmaczne i odpychające. W ogóle jak tak spojrzeć na całokształt twórczości tego pana, to widac pewien schemat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Na "Kwiecie mojego sekretu" można się zrzygać z nudów... Za to "Kika" i "Wszystko o mojej matce" jest całkiem niezłe :) Aha! Polecam "I Twoją matkę tez". Fajny film. Myślę, że każdy chłopak, jako nastolatek marzył o czymś takim 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Boondock saints, Lock stock & two smoking barrels, Snatch. Polecam wszystkie 3, mają specyficzny klimat i świetną fabułę. Open water - jako tako trzyma w napięciu Chronicles of riddick - Świetny film, trwał 2 godziny i ani sekundy się nie nudziłem. Oczywiście dla fanów Sci-fi oraz postaci twardziela jakiego w większości filmów gra Vin Diesel :) Pitch black (pierwsza część) było moim zdaniem nudne. Resident evil 2: apocalypse - Całkiem niezły, nie rozczarowuje. Mean girls - Przyjemna komedia, może nie to co Eurotrip, ale potrafi rozbawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 The Grudge (japońska wersja) - fenomenalny horror - trzyma w napięciu od 1 sekund do końca napisów :> The Grudge 2 (japońska wersja) - troche mniej fenomenalny squel, ale również warty polecenia ! ;) Dirty Dancing (1) - moim zdaniem dużo lepszy od 2... przyjemne Człowiek w ogniu - jeden z lepszych filmów akcji wydanych w ostatnich miesiącach - składne i poruszające ;) 50 Pierwszych Randek - bardzo pzyjemna komedyjka romantyczna, wsam raz na niedzielne popołudnia z ukochaną ;) Donnie Darko - momentami nudny, zakręcony bardziej niż filmy Lyncha... Takie blee :/ Dziewczyna z sąsiedztwa - lekkie, zbyt lekkie - nawet jak na komedie :/ Hellraiser - dobre to było może 20 lat temu - kiczowata opowieść o demonie :/ Ong-Bak - typowe łubu-dubu z porażającymi dialogami :P Tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 The SAW - genialny film, klimat miażdży! Dla ludzi o mocnych nerwach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Zielona Mila... - właśnie miałem okazje zobaczyć ten cudowny film... Przepiękny... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Eyes Wide Shut - cudo! Stanley Kubrick jest mistrzem. Szkoda, ze dopiero wczoraj mialem okazje obejrzec ten genialny film, jeden z lepszych jakie mialem przyjemnosc zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 The Butterfly Effect czyli Efekt motyla, polecam, bo sie nie zawiedziecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 The girl next door i Angels of the Apocalypse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Nie wiem czy ktos pisal, nie wiem czy jak czasami nie pisalem :P ... ...ale stara trylogie Gwiezdnych Wojen KAZDY musi zobaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2004 Nie wiem czy ktos pisal, nie wiem czy jak czasami nie pisalem :P ... ...ale stara trylogie Gwiezdnych Wojen KAZDY musi zobaczyc. A to jest ktoś kto jeszcze nie widział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 Nie wiem czy ktos pisal, nie wiem czy jak czasami nie pisalem :P ... ...ale stara trylogie Gwiezdnych Wojen KAZDY musi zobaczyc. A to jest ktoś kto jeszcze nie widział? ja :oops: Ale w najblizszym czasie mam zamiar przez to przebrnac - zdaje sie, ze ostatnio wyszla jakas platynowa edycja na DVD Zapomniałbym polecić dwóch wspaniałych filmów: Buddy (Kumple) Noi Albinoi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 City by the sea z De Niro jak dla mnie nic specjalnego ale ogladalo sie przyjemnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Coffee & Cigarettes - świetny film, masa humoru (podczas ogladania, radze zaopatrzyc sie w kawe i papierosy, co z pewnoscia spoteguje wrazenia :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 King Arthur - imho bardzo dobry film.. szczegolnie jesli ktos lubi te klimaty... ja nie przepadam ale produkcja warta uwagi... ;) The Bourne Supremacy - tez bardzo dobre 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Nie wiem czy ktos pisal, nie wiem czy jak czasami nie pisalem :P ... ...ale stara trylogie Gwiezdnych Wojen KAZDY musi zobaczyc. Zgadzam Sie w 1000% lektura obowiazkowa kimomaniakow . P.S Czekamy Czekamy Kaeres na Vadera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 UPDADEK- moim zdaniem najlepszy film tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 na UPADEK musze sie wybrać koniecznie bo jestem maniakiem II wojny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Teraz ja, to co obejrzałemw ostatnich dniach: Man On Fire - nainteligentniejszy film o zabijaniu jaki widziałem! polecam gorąco Bourne's Supremacy - fajny szpiegowski thriller Wysyp Żywych Trupów - moze być, choć nie poraża Texas Chainsaw Masacre(tej nazwy imo nie powinno się tłumaczyć, bo po angielsku brzmi świetnie ;) )(ta nowa wersja) - za pierwszym razem to kwintesencja dobrego horroru - straszny i tajemniczy na pczoatku, pod koniec moze trochę przedobrzony i nierealistyczny...ale przez pierwszą godiznę czułem się jak przy serii Silent Hill....powalało tajemniczością a nie krwią...(nie oglaałem jedynki, więc kompletnie nie wiedziałem oco chodzi w fabule rpzed obejrzeniem filmu) Spiderman 2 - ładna opowiastka o komiksowym superbohaterze....mam sympatię do tego filmu bo Kirsten Dunst uharakteryzowana tam na Mary Jane jest bardoz podobna do baaaaardzo waznej dla mnie osoby ;) Desperado 2 - zżynka z poprzednich częsci...kicz raczej... King Artur - Keira Kinghtley w jednej z głównych ról i dobra obsada, ciekawa akcja....moim zdaniem równa się, jeśli nie rpzewyższa trylogię o władcy pierścieni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 he he dla fanów gore polecam(chyba znany) :devils experiment, oraz 2 część królika doświadczalnego ....ciężkie kino... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 King Artur - Keira Kinghtley w jednej z głównych ról i dobra obsada, ciekawa akcja....moim zdaniem równa się, jeśli nie rpzewyższa trylogię o władcy pierścieni...Nie no króla artura przyrównuje do władcy pierścieni 8O :lol: :?: o co chodzi ? btw IMHO troche nudny był ten artur jak dla mnie, chyba, że nastroju wtedy nie miałem na taki film, ale wykonanie było solidne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Immortal: Kobieta Pulapka - zdecydowanie odradzam. Nudny, do tego stopnia, ze prawie przysnelem, kiepsko wykonany, za duzo watkow, ktore pozniej nie zostaja wyjasnione. Do kina na to isc nie warto, ja zaluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...