radeksz Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) Wczoraj na polsacie lecial "Efekt motyla' a ze nie mam polsatu to sobie sciagnalem i film bardzo mi sie podobal polecam chociaz nie lubie Ashtona Kutchera ale fajnie zagral 8/10 Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Posejdon a taki sobie film, katastrofa potem uciekanie z tonacego statki, dobre efekty specjalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Hot Fuzz - tykal to ktos ? Jesli tak to prosil bym o ocene bo z opisu wydaje sie ciekawe, oceny tez ma dobre. Troche pozno ... Swiadek Koronny - Film polski i to widac, gdzies w srodku filmy zaczynalem juz ziewac, niezbyt wiele akcji ogolnie nuda 5/10 - bylo by 4 ale ze to Polski film ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ex, The - w miarę przyjemna i nienudna komedyjka, choć schematy podobne już nie raz były. -3/5 Because I Said So (A właśnie, że tak!) - blee, w sumie na pierwszy rzut oka normalny film ale schematy powielane już wielokrotnie; no i oczywiście z deka nudny. 2/5 Taxi 4 - lol... niestety nawet tego nie można tutaj powiedzieć... kompletny syf i dno, bełkot francuzów + zero akcji; niesamowicie nudny. 1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Taxi 4 prezentuje swietna tendecje spadkowa tej serii. Im dalej tym wiekszy shit produkuja. 3/10 The Fountain film mnie maksymalnie wkrecil, niby od poczatku wiadomo o co chodzi, ale ukazane jest to w taki sposob ze nie bylem w stanie sie oderwac. 8/10 ocena taka bo za szybko wiadomo o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 First Snow (Pierwszy śnieg) - Dosyć ciekawy film, umiarkowanie trzymający w napięciu. Dobra rola Pierce'a. +3/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Śmiertelna gorączka - lecialo to wlasnie na TVP jako horror. OMG z bratem pękalismy ze smiechu, nigdy sie nie usmialem na jakimkolwiek filmie jak na tym, zmiazdzyl mnie totalnie, każda klatka tego filmu przyprawiala mnie o smiech, jak dla mnie must see. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Śmiertelna gorączka - lecialo to wlasnie na TVP jako horror. OMG z bratem pękalismy ze smiechu, nigdy sie nie usmialem na jakimkolwiek filmie jak na tym, zmiazdzyl mnie totalnie, każda klatka tego filmu przyprawiala mnie o smiech, jak dla mnie must see.No to masz dziwne poczucie humoru ;] Ja oglądnąłem początek bo skojarzył mi się z the butcher , jak zobaczyłem co to tak naprawdę jest po przełączałem na inne kanały jako że nie widziałem nic ciekawszego zostaawiłem i poszedłem na kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Na poczatku tez mi film nie podszedl, ale potem to już wymiękałem, film jest tak beznadziejny że aż śmieszny, te żałosne teksty, sceny walki i ogólnie całość wypadają jak komedia a nie horror, a może i w sumie film miał być taki? W każdym razie nie wierzyłem w to co oglądałem, jak można zrobic tak chory, beznadziejny i śmieszny zarazem film [; Edytowane 1 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Tak poza tematem na jaki film w tym roku najbardziej czekacie ? Ja na Transformers, przy spotach i zwiastumach poprostu wymiekam xD W kinie na tym bede napewno, DVD tez kupie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remiko4 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Krew jak czekolada - Fabuła dość ciekawy film. Momentami robił się nudny, ale ogólnie daje 4/5. Dobrze, że obok mnie była wspaniała i piekna dziewczyna :) Pozdrawiam i zachęcam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 taxi 4 1\10 - poszedlem spac w polowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Disturbia - taki prosty thriller na oglądanie po ciężkim dniu, kiedy ostatnia rzecz na jaką masz ochotę to myślenie :wink: Bardzo przewidywalny, z początku śmieszny, a pod koniec zgodny z typem, do którego zostal zaklasyfikowany. Nie jest to pozycja "must seen", ale nie zaszkodzi obejrzeć w wolnym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Fur: Imaginary Portrait of Diane Arbus, An - Ciekawy film i niezłe kreacje aktorskie. Jednakże imo mogło być lepiej. Dodatkowo można się otrzeć o same początki powstania historii D.Arbus. Mocne 3/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 ogladam Departed, 40 min i film jest nudny i glupi jak but, srednio rozumiem o co chodzi bo ciagle jakies [ciach!]ly gadaja. Moze ogladac pierwowzor 'Infernal Affairs' zamiast tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Wakacje Pana Jasia Fasoli- 1.5/10. Jeżeli ktoś lubił oglądać Fasole, a intro z serialu za każdym razem rozśmieszało, niech odpuścii ten film. Jest zupełnie bez humoru, nudny, głupi itp. beznadzieja. Nie ma jak porównywać ani z serilem, ani z poprzednim pełnometrażowym filmem. Serenity- 3/10 Wg. niektórych, to najlepszy film sf ostatnich 30 lat. Widocznie nie oglądali nic więcej. Nie polecam- taki trochę lepszy Wing Commander pasujący na serial (z tego się wywodzi) niżeli film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 ogladam Departed, 40 min i film jest nudny i glupi jak but, srednio rozumiem o co chodzi bo ciagle jakies [ciach!]ly gadaja. Moze ogladac pierwowzor 'Infernal Affairs' zamiast tego ? Lepiej nie jezeli departed nie rozumiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Lepiej nie jezeli departed nie rozumiesz.widzialem trudniejsze w odbiorze filmy, dla mnie jest jakos glupio zrobiony ze mnie krew zalewa. powiedz lepiej co z ta muzyka jest nei tak w Infernal Affairs ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 powiedz lepiej co z ta muzyka jest nei tak w Infernal Affairs ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Yyy czego można nie rozumieć w Departed... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 No chyba tego, że sesq spodziewał się jakiegoś głębiej ukrytego sensu.. ;) Chyba go nie odnalazł.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Hot Fuzz - tykal to ktos ? Jesli tak to prosil bym o ocene bo z opisu wydaje sie ciekawe, oceny tez ma dobre. Calkiem smieszna czarna komedia, bez rewelacji, ale "ma swoje momenty" 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Departed - wykolejony? O to wam chodzi? Tez nie rozumiem czego mozna tutaj nie kapować, ogólnie film spoko. :lol: No to ostro mi sie popieprzylo, ale pora robi swoje. Edytowane 2 Maja 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Cos Ci sie kolego pomieszalo - Departed > Infiltracja, Derailed > Wykolejony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Sunshine Film jest całkiem niezły, choć nie powala (aczkolwiek w kinie niektóre ujęcia robią wrażenie). Z początku wydaje się, że potraktowano temat poważnie, starając się przedstawić w miarę realistycznie podejście do takiej wyprawy (choć już sam pomysł jest trochę nierealny, bardzo mi to przypomina The Core). Ostatecznie jednak jest pod tym względem solidnie przegięty. Ogólnie jest to film bardziej kinowy ze względu na efekty. Czytałem właśnie wcześniejsze posty i porównywano ten film do Event Horizon. Tak się składa, że oglądałem go kilka tygodni temu i uważam, że Sunshine jest lepszy. Event Horizon to tani horror - pomysł dobry ale cała reszta słaba. Bridge to Terabithia Bardzo podobał mi się ten film, chociaż amatorów kina akcji raczej nie zachęcam ;). Jest to prosta historia opowiedziana w dobry sposób. Film ten musiał chyba trącić we mnie jakąś strunę, bo trudno mi przywołać jakiś konkretny powód dla którego warto go obejrzeć... chyba po prostu urzekła mnie postać Leslie. Ale podejrzewam, że wielu film ten może znudzić (tak jak mnie nudzi ostatnio bardzo wiele filmów, których nie mogę nawet zdzierżyć do końca). Ten jednak do mnie trafił, więc jeśli ktoś uważa że jest w nastroju na takie kino to bardzo polecam, na mnie zrobił wrażenie. Terry Pratchett's Hogfather Świetny film. Nie jest to tak naprawdę komedia, mimo że są w nim zabawne sceny i dialogi, nie zaśmiałem się ani razu (co najwyżej uśmiechnąłem). Naprawdę rewelacyjne wykonanie (widać bardzo wyraźnie, że maska Śmierci jest sztuczna, ale w ogóle to nie razi), dobre aktorstwo, a przede wszystkim specyficzny klimat. No i do tego oczywiście Susan, która jest przepiękna (szczególnie jak się zezłości ;) ). Saw 3 Najkrócej podsumowując - "ileż można". Pierwsza część robiła wrażenie, ale potem to już tylko odgrzewane kotlety. Co można powiedzieć o trójce... próba zszokowania widza jeszcze brutalniejszymi scenami, niby super zakręcona gra tego całego mistrza zbrodni, tylko że jak już się wszystko wyjaśnia to jakoś ziewać mi się chciało... momentami niedobrze się robi. Poza tym pokazane są trochę kulisy przygotowań do pułapek które były we wcześniejszych częściach, ale to też raczej nieciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Serenity- 3/10 Wg. niektórych, to najlepszy film sf ostatnich 30 lat. Widocznie nie oglądali nic więcej. Nie polecam- taki trochę lepszy Wing Commander pasujący na serial (z tego się wywodzi) niżeli film. Serenity jest zakończeniem serialu Firefly - bez jego obejrzenia film jest po prostu chaotyczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Domino - Świetne kino akcji. Lubie takie filmy... Niesamowity klimat, ciekawe wykonanie, extra muza i akcja!!! Dam ++4/5 ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) Tak poza tematem na jaki film w tym roku najbardziej czekacie ? Ja na Transformers, przy spotach i zwiastumach poprostu wymiekam xD W kinie na tym bede napewno, DVD tez kupie. Pozdrawiam Jak wyżej, też czekam na Transformers. Prócz tego to Piraci z Karaibów: Na krańcu świata (25 maja). Edytowane 2 Maja 2007 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Ja w piątek wybieram sie na Spider-mana 3 , zdam relacje czy warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 Flyboys - Film bardzo mi sie podobal, ma niezly klimat. 8/10 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...