Dexter Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 A co powiecie o Animatrixie ?? Niedawno ogladalem i w zasdzie da sie obejrzec tylko 3 pierwsze czesci. "Ostatni lot Ozyrysa" "Pierwszy renesans" i " Drugi renesans" a reszta to takie sobie. Matrix-Reaktywacja to jakas niesamowita pomylka, ale konczy sie tak ze daje nadzieje na znacznie lepsza 3 czesc. A w zasadzie jedyny film ktory uwielbiam to "Pluton" ogladalem dziesiatki razy i jeszcze mi sie nie znudzil. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Hm ogladałem animatrixa.. dosc długi gilm, nei wiem czy to był jakis odcinek czy ni ale fakt jetst taki ze ni espodobał mi sie :/ A pluton to klasyka :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hm..... animatrix fajny ale nie cały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 shakur_45: Piszesz oczywiscie o II ? nawet nie wiem pisze o tej gdzie gosciu z pila lancuchowa raz byl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 shakur :/ to był własnie dobry film :) bardzo dobry :/ ehh nei znacie sie na prawdziwym kinie i tyle!! ;) Helikopter w ogniu, titanic, szybcy i wsiekli, to jest dopiero kino!! ;) hehehehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 shakur_45 uuu :) ale coz o gustach sie podobno nie dyskutuje. Jacek: hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Blade Runner!! Johnny Mnemonic!! Das Boot!! Miś!! Hydrozagadka!! Raport Mniejszości!! Praktycznie wszystko to starocie, ale jakie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 xon, czemu sie smiejesz? :) To był zar ;) titanica nei powinno byc na tej liscie ;) hehe A no Blade Runer kolejny donry film :? Johny nawet niezły,, Miś - klasyk. Hydrozagadka- mam na cd ale nei obejrzałem jeszcze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 life of brian zajebisty heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 xon, czemu sie smiejesz? :) To był zar ;) titanica nei powinno byc na tej liscie ;) hehe Wszystkie 3 sa marne no moze jeszcze Helikopter w Ogniu da sie obejrzec. Wiedzialem ze zartujesz :) Przy okazji polecam wszelkie polskie stare komedie. BTW Ma ktos "Jak to sie robi" film ma lekko liczac 20-25lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 moze troche OT ale dzisiaj na TVN'ie o 0:50 leci SPAWN :twisted: jeszcze tego nie widzialem i mam zamiar poswiecic swoj drogocenny sen na rzecz tego filmu UPDATE po filmie musze stwierdzic ze stracilem ponad dwie godziny :evil: ten film to tragedia,nikomu nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Szkoda tylko ze nie mam juz kablówki :/ :D Ale co tam.. komp jest a pare kanałow w tv wystarcza :/ Strzał w 2000 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 tozsamosc borna !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 American Beauty Pulp Fiction Od Zmierzchu, do Świtu Urodzeni Mordercy Droga Przez Piekło --- ...Moje typy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ..tak sobie oblookalem ten topic i qrcze gubie sie. moze niech kazdy wrzuca jeden film bo sie robi miszmasz totalny i goowno a nie watek. filmoof jest mnoostwo i troche to przypomina zliczanie przedszkolaka do nieskonczonosci. zreszta nie wazne ..z mojej strony polecam Być jak John Malković jesli ktos lubi sie troshke pokrecic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Zaginiona Autostrada Mulholland Drive 4 pokoje monty python swiety graal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 - equilibrium - out cold - 13-te pietro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 chubbchubbs polecam, filmik ktory wygral z katedra:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prondas Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ostatnio to Basic i Equilibrium i final destination 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 equilibrium dla mnie troche nudny :/ fajny pomysl i wogole ale poczatek raczej nudny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ostatnio oglądałem "Oszukać przeznaczenie 2" - niezła fabuła i świetne sceny śmierci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jak najbardziej leon zawodowiec świetny film american history X ( wiezień nienawiści) matrix 1 ( 2 nie warto ;-) ) REQIUM FOR A DREAM świetny film i Sami swoi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ostatnio obejrzałem dwie komedie i: Statek miłości - polecam Show - nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ostatnio oglądałem "Oszukać przeznaczenie 2" - niezła fabuła i świetne sceny śmierci IMHO pierwsza czesc o wiele lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ostatnio oglądałem "Oszukać przeznaczenie 2" - niezła fabuła i świetne sceny śmierci IMHO pierwsza czesc o wiele lepsza ale kilka akcji jest fajnych :) to z gołebiami jak na kolesia spada szyba i go składa w pol :) to rzadzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Apocalypse Now (Czas Apokalipsy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3le Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 HYh ... nie to okno ale jak juz tu napisze Ogladnijcie sobie "noc w roxbury" :)))) I Ali G in da Hause albo i not another teen movie pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 THE CORE-Jądro Ziemi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Podsumowanie najlepszych filmow jakie widzialem: - 13. Pietro - 28 dni pozniej - 4 Pokoje - 6 zmysl - 8 mm - Alien - Amelia - American Beauty - American History X (Wiezien Nienawisci) - American Psycho - Avalon - Blade Runner (Łowca Androidow) - Blair Witch Project - Bunkier - Cast Away - Changing Lanes (Zmiana pasa) - Czas Apokalipsy - Dług - Doberman - Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb - Dzien Swira - Enemy at the Gates (Wrog u Bram) - Equilibrium - ExistenZ - Fight Club (Podziemny Krag) - Forrest Gump - Full Metal Jacket - Goraczka - Inni - Jezioro Salton - Kiler - Kill Bill - L.A. Confidential (Tajemnice L.A.) - Las Vegas Parano - Leon Zawodowiec - Lock Stock & 2 Smoking Barrels (Porachunki) - Lsnienie - Matrix - Milczenie Owiec - Miś - Monty Python i Święty Graal - Monty Pyton; Sens zycia - Mulholland Drive - Nic Smiesznego - Od zmierzchu do switu - Ojciec Chrzestny - Panic Room (Azyl) - Phone Booth (telefon) - Pi - Pianista - Piekny Umysl - Podejrzani - Powrot do Przyszłości I, II, III - Pulp Fiction - Raport Mniejszosci - Rejs - Requiem dla snu - Reservoir Dogs (Wsciekle psy) - Ring (jap) - Rounders (Hazardzisci) - Rozgrywka - Rules of Attraction (Zyc Szybko, Umierac Mlodo) - Skazani na Shawshank - Snatch (Przekret) - Space Odyssey 2001 i 2010 - Szeregowiec Ryan - Taxi - Taxi Driver - Terminator I + II - Trainspotting - Vidocq - Władca Pierscieni - Trylogia - Zaginiona Autostrada - Zielona Mila - Zlap mnie, jesli potrafisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Apocalypse Now (Czas Apokalipsy)o tak ! dodalbym jeszcze ze wersja rezyserska (Redux) - "Full Metal Jacket" -"Siedmiu Samurajów" -"Ghost Dog" -"Pi" -"Fear And Loathing In Las Vegas" -"Godfather" (wszystkie) -"Tales From The Bronx" -"Reservoir Dogs" -"Goodfellas" -"American History X" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...