mak777 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Hmm, nie wiem czy ktoś już pisał, ale: HOSTAGE-z Brucem Willisem w roli głównej, film porządnie zrobiony, własnie skończyłem oglądać i mogę powiedzieć że nie żałuję poświęconego mu czasu :D Ocena 8.5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Assault On Precinct 13 - duzo akcji i nawet sie milo oglada tylko koncowka skopana wg mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ja z mojej strony moge polecic do ogladniecia film SPUN ciekawy i nawiazujacy z daleka klimatem do Requiem for a Dream. Film opowiada o młodych amerykanach uzaleznionych od białego. a i polecam film Okrucienstwo nie do przyjecia - Intolerable Cruelty- całkiem ciekawa komedia z fajnymi zwrotami akcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events - typowa opowiesc o dzieciach "typowo" dla dzieci. mi sie jakos dziwnie ogladalo 2/5 White Noise - sredni thriller/horror.. podobny do "Znamie" i "fear.dot.com". na dodatek Michael Kaeton wogole tu nie pasuje. slabe 3/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 właśnie obejrzałem Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events i mam mieszane odczucuia, ogólnie film ok, zrobiony bardzo ładnie w klimatach fantasy, hrabia Olaf rządzi :D, ale przy okazji troszkę mnie nudził, ale mogę spokojnie polecić do obejrzenia niedzielnym popołudniem z całą rodzinką :-] Ocena: 6,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Właśnie zaliczyłem calego Maszynistę i mogę go z czystym sumieniem polecić :) Bardzo dobra fabuła, do samego końca trzyma w napięciu i tajemnicy :) Bardzo dobry film :) Aczkolwiek Memento nadal zachowuję palmę lidera w tym gatunku filmowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Maly updejcik do mojej filmografii Wesele - jedynie potwiedzam entuzjazm tlumu. Oczywiscie nie zasluguje na 9.9 / 10 jak niektorzy dawali ale jest to produkcja wyrozniajaca sie dla nas polakow (bo watpie czy komu innemy film by sie podobal). Pelna i solidna 8 / 10 sie nalezy ze wskazaniem na must see. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Właśnie zaliczyłem calego Maszynistę... 1381553[/snapback] :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 :blink: 1381588[/snapback] Haha x2 Zaliczyc Maszyniste to niezla rzecz. Ale jeszcze lepiej calego ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) polecam tez film Mechanik :) Po obejrzeniu tego filmu czułem się jakby ktoś mi zrobił pranie mózgu :wink: Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez Sphinx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Into The Sun - ze S.Seagalem, krotko i na temat 1/5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Ja Robot Lubie tego typu filmy o sztucznej inteligencji i dlatego ten mi przypadl do gustu. Nawet jak na hollywodzkie kino wystawie mu wysokie 7/10 i polecam zobaczyc. Swietny film dla sredniowymagajacych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ja Robot Lubie tego typu filmy o sztucznej inteligencji i dlatego ten mi przypadl do gustu. Nawet jak na hollywodzkie kino wystawie mu wysokie 7/10 i polecam zobaczyc. Swietny film dla sredniowymagajacych. 1383449[/snapback] Niestety mi akurat ten tytuł nie przypadł do gustu(choc rowniez lubie tego typu klimaty). A najbardziej w tym filmie niespodobała mi sie muzyka Marco Beltramiego ogolna ocena filmu 5,5/10 muzyka 4/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Dead Birds - taki sobie horror/thriller. mozna sie pobac ale ogolnie scenario kicha. -2/5 The Clearing - prawie usnalem... 1/5 Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ja Robot Lubie tego typu filmy o sztucznej inteligencji i dlatego ten mi przypadl do gustu. Nawet jak na hollywodzkie kino wystawie mu wysokie 7/10 i polecam zobaczyc. Swietny film dla sredniowymagajacych. Hmm.. troche dziwny sposob oceniania ;) . Stosujesz osobne skale dla ludzi wymagających i niewymagajacych? Ja tam staram sie oceniac obiektywnie - jak film jest kiepski, to nie daje mu wysokiej noty, bo moze sie spodobac komus malowymagajacemu. Takie ocenianie jest bez sensu :) . "Ja Robot" to zwykła hollywodzka kiszka. Moge mu dać 5+/10 - zdecydowanie za duzo rzeczy w tym filmie irytuje:/ A końcówka jest tak przeefekcona, ze az mnie mdliło :? Rownież lubie s-f ale tworcy Robota poszli na łatwizne. I pomysleć, ze przed premierą krążyły plotki, jakoby miał to byc nastepca "Blade Runnera" :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 White Noise - fajjnyyy 5/5 Criminal - Wielki Przekret - 5/5 Mrowki w gaciach - 3/5 (druga czesc jest imho lepsza) Wesele - 5/5 After The Sunset - 4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Hmm.. troche dziwny sposob oceniania ;) . Stosujesz osobne skale dla ludzi wymagających i niewymagajacych? Ja tam staram sie oceniac obiektywnie - jak film jest kiepski, to nie daje mu wysokiej noty, bo moze sie spodobac komus malowymagajacemu. Takie ocenianie jest bez sensu :) . "Ja Robot" to zwykła hollywodzka kiszka. Moge mu dać 5+/10 - zdecydowanie za duzo rzeczy w tym filmie irytuje:/ A końcówka jest tak przeefekcona, ze az mnie mdliło :? Rownież lubie s-f ale tworcy Robota poszli na łatwizne. I pomysleć, ze przed premierą krążyły plotki, jakoby miał to byc nastepca "Blade Runnera" :blink: 1386396[/snapback] ale jest kilka fajnie zrobionych scen :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No jest, stąd te 5+/10 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 mi sie I robot podobal srednio ale za ta scene poscigu? w tym tunelu i koncowa walke dam 8/10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Be Cool - to tak: sam scenariusz jest nie ciekawy, oglada sie spokojnie choc bez zadnych rewelacji, natomiast co do obsady to tutaj chyba The Rock jako Elliot grajacy piosenkarza/ochroniarza GEJA rzadzi ogolnie 2/5 The Princess Diaries 2: Royal Engagement - 1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) @R.i.P. - Jak mogles o Christinie Milian zapomniec? Przeciez ona ratuje ten film ;) Krystynka :wub: Smieszne sa wstawki jak sie zjawiaja czarnuchy w swoich SUV'ach z jakas kompletnie frajerska muza ;] . Normalnie sie turlalem po ziemi jak na nich patrzylem [; Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 @R.i.P. - Jak mogles o Christinie Milian zapomniec? Przeciez ona ratuje ten film ;) Krystynka :wub: Smieszne sa wstawki jak sie zjawiaja czarnuchy w swoich SUV'ach z jakas kompletnie frajerska muza ;] . Normalnie sie turlalem po ziemi jak na nich patrzylem [; 1388287[/snapback] Jigga My nigga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 mi sie I robot podobal srednio ale za ta scene poscigu? w tym tunelu i koncowa walke dam 8/10 :D Chojny jestes^^ Zawyżać ocene filmu za kilka scen:> 8/10 to ja dalem "Marzycielowi" ostatnio, do ktorego "Ja, Robot" sie nie ima w zadnym aspekcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 ogolnie film mial slaba fabule ale mi sie podobal, warto obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Chojny jestes^^ Zawyżać ocene filmu za kilka scen:> 8/10 to ja dalem "Marzycielowi" ostatnio, do ktorego "Ja, Robot" sie nie ima w zadnym aspekcie :P 1389435[/snapback] Ale to Twoje zdanie i Twój gust :/ Każdy ma inny gust dlatego nie powinieneś się wypowiadać w takim tonie :P:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Jakim tonie? :P . Cały czas pisze przeciez, ze JA dałbym, MOIM ZDANIEM itp. :P Zreszta zgadzam sie, ze "Ja, Robot" fajnie sie oglada jak ktos nie oczekuje wiele, ale miejmy na uwadze, ze ambicja jego twórcow bylo zrobic cos wiecej niz zwykla hollywodzka nawalanke. Pamietam reklamy, w ktorych porownywano ten filmik to Blade Runnera, co dla mnie jest pomyłką i to wielką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 (edytowane) Ostatnio ogladalem Freddy Got Fingered / strasznie pop**** film;) (...) 1375943[/snapback] Jak mozesz tak mowic ;]]] http://i.imdb.com/mptv1.gif Wg. mnie najglubszy film ktora centralnie wpada w moje gusta ;]] Edytowane 15 Kwietnia 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Obejżałem drugi raz Saw, i tak sie zastanawiam kim była ta kolesiówa z Hotelu, no bo chyba nie kochanka doktora? Później sie zapierał że nie zdradzał żony, i w ogolew nie wyglądał na takiego co zdradza żone, przynajmniej ja mam takie odczucie. Moze mam pokrecone tłumaczenie ale on mowil do niej ze wyznaczyl jakies godziny kiedy ta kolesiówa moze dzwonic, a ona cos tam mowila ze nie wie jak to jest w tej dziedzinie? takie cos mam w napisach. Myśle żę o coś tu chodzi bo ta scena (tak mi sie wydaje) zostala tak nagrana ze niby on zdradzal zone ale chodzilo o cos innego. PS. Pewnie gadam głupoty, musze obejżeć jeszcze raz dokladnie film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Co prawda ogladalem SAW dosc dawno i tylko raz, ale ta z hotelu chyba jednak byla kochanka doktora, acz moge sie mylic:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Co prawda ogladalem SAW dosc dawno i tylko raz, ale ta z hotelu chyba jednak byla kochanka doktora, acz moge sie mylic:> 1391503[/snapback] Tak to była jego kochanka! wortigern obejżyj jeszcze raz albo ściągnij inne napisy, to była jego kochanka, jasno wynikło to z tego że powiedział właśnie o tym że tylko w wyznaczonych godzinach miała dzwonić żeby żona nie cykneła, a potem powiedział że to już koniec z nimi czy coś w tym stylu :) A teraz Assault on Prectinct 13 (Atak na 13 posterunek)- bdb. gra aktorska Ethana Hawka i Laurenca Fishbourna! Film mimo iż to sensacja miał tajemniczy wątek (aczkolwiek nie wiem czy to przez to że przy pifku oglądałem czy przez co od początku cyknołem o co biega :P). Ale film naprawdę godny polecenia, ciekawa fabuła (aczkolwiek ciut wtórna), fajne efekty (nareszcie realistyczne headshoty i ogólnie trafienia przez kule :D) i świetna obsada aktorska :) Jak dla mnie dobrze spędzone ~2h :D Ocena 8+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...