Kaeres Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) RED - trochę chyba przesadzacie z wysokimi ocenami. Ujrzałem w tym filmie tylko dobry pastiż filmów o zagmatwaniu służb typu CIA, FBI. Raz się zaśmiałem - 5/10 Inception - nie wiem dlaczego się tak ociągałem z obejrzeniem tego filmu. Film roku 2010 bez wątpienia (jak na razie) - 9,5/10 Edytowane 12 Listopada 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Od 11 do 14 listopada w Multikinie bilety kosztują po 11 zł na każdy seans w tym 3D. Chyba pójde na Unstopabble albo RED and Due Date ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Shelter : Shelter (2010) - Filmweb Nie polecam ... pomimo poczatkowego zaciekawienia film to rwonia pochyla a na samym koncu jest duzo gowna i bzur ;-) w koncu po tylu latach przymiarek obejrzalem Waleczne serce i to w HD :] ... film bardzoo fajny , tylko troche glupio patrzec na Mela po jego ostatnich akcjach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ORb3zC8z94w&feature=player_embedded Ja juz zacieram rece! Jesli utrzymaja taki klimat jaki byl w dniu niepodleglosci to szykuje sie megawidowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) Dzis zaliczylem mini serie : The Pillars of the Earth razem jakies 6,5 h The Pillars of the Earth (TV mini-series 2010) - IMDb Rownie dobrego dopracowanego serialu o zblizonej tematyce nie pamietam zreszta ocena na IMDB mowi sama za siebie , troche fikcji ciut wiecej histori 12sto wiecznej Angli ( czasy zblizone do najnowszego Robin Hooda jezeli sie nie myle ) Super kino dla ciekawych histori Angli Szczerze polecam , muza w filmie szczegolnie ta z poczatki o konca kazdego odcinka tez na wysokim poziomie Edytowane 14 Listopada 2010 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Sto lat w kinie nie byłem, a tu dwa filmy w ciągu jednego tygodnia: Incepcja - po tych wszystkich opiniach jakie przeczytałem w tym wątku spodziewałem się jakiejś mega kosy. Po wyjściu z kina oceniałem go jako dobry film. Po dzisiejszym seansie poniżej opisanego filmu + obejrzeniu trailerów przed samymi filmami (Turysta, Niepowstrzymany, Zanim odejdą wody i do tego opinie Brata po obejrzeniu Amerykanina) podnoszę opinię o Incepcji w mojej skali do filmu bardzo dobrego. Na tle w/w filmów Incepcja to jednak brylant... Piła 3D - nie oglądałem poprzednich części Pił i po dzisiejszej projekcji nie zamierzam. Dno. Plusy filmu to to, że przejechałem się autem do kina i z powrotem, minusem strata 11zł na bilecie i 2h w kinie z reklamami. Po 5 minutach miałem pierwszy raz w życiu ochotę wyjść z kina. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Piła 3D - nie oglądałem poprzednich części Pił i po dzisiejszej projekcji nie zamierzam. Tyle ze Pila jest filmem, który trzeba oglądac po kolei od częsci pierwszej. Inaczej nic nie ma sensu i wygląda jak bezmyslne pokazanie na ile sposobów mozna kogos ubić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja juz zacieram rece! Jesli utrzymaja taki klimat jaki byl w dniu niepodleglosci to szykuje sie megawidowisko Klimatyczna muzyczka w tle na plus. Jest jednak temat "Na co czekamy" - tam powinien się znaleźć ten post. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Stosunki międzymiastowe / Going the Distance (2010) - Filmweb Lekka fajna komedia romantyczna, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Piła 3D - nie oglądałem poprzednich części Pił i po dzisiejszej projekcji nie zamierzam. Dno. Plusy filmu to to, że przejechałem się autem do kina i z powrotem, minusem strata 11zł na bilecie i 2h w kinie z reklamami. Po 5 minutach miałem pierwszy raz w życiu ochotę wyjść z kina. Toś se spier**** sprawę. Piła to najlepszy odcinek, który końcówką wgniata w fotel. Ale już teraz Cię tak nie zaskoczy jeżeli byś go zobaczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) Jak komu się podobał Tylko strzelaj to i powinien podejść Zgotuj im piekło, Malone. Jucha się leje, mięso fruwa a kule świszczą. Jest uber mega wymiatacz z rewolwerem i lachon oraz jakaś tam fabuła że coś tam coś tam. Po godzinie musiałem sobie przerwę zrobić, ale ogólnie z braku laku da się obejrzeć(jak czego innego nie ma, może dziś dokończę). Dużo lepiej mi pod pasował Do szpiku kości 17letnia laska walczy o utrzymanie domu i rodzeństwa, historia toczy się w gruncie rzeczy do okola poszukiwań staruszka który nie stawił się w sądzie a poręczył domem. No i główna bohaterka Ree musi go odszukać + codzienne życie marginesu zajmującego się wyrobem i sprzedażą narkotyków... Jak ktoś lubi takie mało porywające kino, zresztą mało filmów widziałem o "biedocie" z usa to chyba warto się "doedukować". Edytowane 15 Listopada 2010 przez Zwykły User Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 The Other Guys - No musze powiedziec ze mi sie podobal :D Mozna sie posmiac. Duzo fajniejszy niz Cop Out ktory jest w podobnym klimacie (ja jednak nie moglem patrzec na czarnoskorego niedorozwinietego gliniarza). Tutaj w role nerwowego gliniarza wcielil sie Mark Wahlberg i zagral kapitalnie :D Jego teksty (i wyraz twarzy) kierowane do uposledzonego umyslowo partnera sprawialy ze prawie plakalem ze smiechu :D Najlepsze momenty to pierwsza przejazdzka "fura" jego partnera :lol: hahahah i moment w ktorym poznaje jego zone. Wylem ze smiechu. Mark powinnien jeszcze zagrac w jakims filmie nerwowego cynika bo robi to SWIETNIE. Fabula nie jest najwyzszych lotow a film troche przydlugi. Gdyby spakowali go do 1:30h to bylo by lepiej. Podsumowujac to taka glupawa komedyjka w klimacie akademii policyjnej/nagiej broni. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Mi się najbardziej podobały w tym filmie napisy końcowe z faktami dotyczącymi oszustsw finansowych itp. :P Sam film taki sobie, ale można się pośmiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 (edytowane) Jak komu się podobał Tylko strzelaj to i powinien podejść Zgotuj im piekło, Malone. Jucha się leje, mięso fruwa a kule świszczą. Jest uber mega wymiatacz z rewolwerem i lachon oraz jakaś tam fabuła że coś tam coś tam. Po godzinie musiałem sobie przerwę zrobić, ale ogólnie z braku laku da się obejrzeć(jak czego innego nie ma, może dziś dokończę). dzieki ;) Ogladnąłem wczoraj, gdyby nie sztuczna gra aktorska w niekotrych momentach byloby dobrze, chociaz moze tak mialobyc, nie wiem. Tak czy inaczej oceniam na 7.5/10. Go ahead. You gonna shoot?|Shoot me. Yeah. I would ------ but I'm all out of bullets. :lol: Edytowane 19 Listopada 2010 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 wczoraj obejrzalem : Filmweb.pl - łeb pełen filmów! film dla mnie oobiscie sredni , ale ja nie przepadam za horrorami, natomiast moje dziwcze skakalo ze strachu wiec film OK ... ocena : moja : 6,5/10 , dziewcze daje 9/10 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja juz zacieram rece! Jesli utrzymaja taki klimat jaki byl w dniu niepodleglosci to szykuje sie megawidowisko Chyba jaja sobie robisz. Dzień Niepodległości był jednym z najbardziej pompatycznych filmów. Ja w takim razie dziękuje za powtórkę z historii pomimo, że spodki dawały radę. Podobno na ekrany wszedł film o identycznej tematyce - Skyline. Nieźle go już zjechano. Widział ktoś z Was to dzieło by potwierdzić lub zaprzeczyć? The Objective - film z 2008, raczej budżetówka. mało znany reżyser i aktorzy. Ot grupka doborowych żołnierzy i agent CIA ruszają w 2001 do Afganistanu. Po drodze giną w bliżej nieokreślonych okolicznościach. Trochę s-f, strzelanina też się znajdzie. Plusy za krajobrazy, oraz muzykę i "talibów". Dla tych co lubią tego typu klimaty, film trzyma przysłowiową kupę. W przeciwnym razie możecie mieć problem. Od siebie naciągane, ale 4/6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Incepcja- O co kurde ten wielki hype i sypiące się zewsząd 10/10? Zwykły fajny dopracowany wysokobudżetowy film z bardzo dobrymi aktorami ale bez przesady, ani to jakaś rewelacja, ani powiew świeżości. 8-/10 Shutter Island zrobiło na mnie większe wrażenie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) Sorcerer's Apprentice - Przyjemnie sie ogladalo ale to raczej film dla calej rodzinki na weekend niz cos powazniejszego. Fajne efekty, dobra gra Cage'a. Polecam A co do Objective to ten film mial taki potencjal ze zal mi bylo patrzec ze tego nie wykorzystali. W pierwszej polowie filmu bylo pare akcji ze wlosy na rekach sie jezyly (jesli ktos sie interesuje zjawiskami paranormalnymi) Edytowane 24 Listopada 2010 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Znalazłem przypadkiem trailer filmu związanego z Mortal Combat- http://www.youtube.com/watch?v=cs3ROFNxa5M Jeżeli film będzie taki jak trailer, zapowiada się kawałek niezłego mordobicia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Amerykanin - świetny film ! Zero bajerów, sporo klimatu, dobry Clooney. Niby powolny film ale wciąga jak bagno. 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Incepcja- O co kurde ten wielki hype i sypiące się zewsząd 10/10? Zwykły fajny dopracowany wysokobudżetowy film z bardzo dobrymi aktorami ale bez przesady, ani to jakaś rewelacja, ani powiew świeżości. 8-/10 W końcu ktoś z podobną do mojej opinią, już myślałem, że coś ze mną nie tak ;) Tymczasem obejrzałem polską produkcję Trick. Cieszy fakt, że coraz częściej pojawia się coś innego niż komedie romantyczne. Jak dla mnie jednak za dużo postaci i ich powiązań, pod koniec już się trochę pogubiłem. W każdym razie to krok w dobrą stronę i oby więcej filmów tego rodzaju w polskim kinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) Łatwa Dziewczyna - Przyjemny filmik, nie ma cyckow ale nie ma sie co dziwic bo film troche inny niz American Pie. Ogolnie dobry filmik do piwka no i calkiem ciekawa glowna aktorka. Odemnie 7/10 Edytowane 25 Listopada 2010 przez Cygan21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) W końcu ktoś z podobną do mojej opinią, już myślałem, że coś ze mną nie tak ;) Cieszę się, że jest nas dwóch, bo też myślałem, że coś ze mną nie tak. Za każdym razem jak mówiłem o tym kumplom z uniwerka słyszałem "Mówisz tak, bo nie rozumiesz tego filmu!!!111 <_< " PS: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=RzO9t_UVjsQ Edytowane 25 Listopada 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Cieszę się, że jest nas dwóch, bo też myślałem, że coś ze mną nie tak. Za każdym razem jak mówiłem o tym kumplom z uniwerka słyszałem "Mówisz tak, bo nie rozumiesz tego filmu!!!111 <_< " Bo oni nigdy na Polibudzie nie studiowali ;) BTW. Mnie też ten film aż tak bardzo nie zachwycił, by piać peany na jego cześć, więc jestem trzeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Znalazłem przypadkiem trailer filmu związanego z Mortal Combat- Niestety film nie znalazł jak dotąd producenta i wszystko wskazuje na to, że jednak nie powstanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Obejrzałem Inception - w skali od 1 do 10 jakieś 6, nic specjalnego ale można obejrzeć, moim zdaniem najbardziej przeceniony film na imdb jaki obejrzałem, jakim cudem tak przeciętny film ma 9/10 jest dla mnie zagadką. Edytowane 26 Listopada 2010 przez Turrican 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Obejrzałem Inception - w skali od 1 do 10 jakieś 6, nic specjalnego ale można obejrzeć, moim zdaniem najbardziej przeceniony film na imdb jaki obejrzałem, jakim cudem tak przeciętny film ma 9/10 jest dla mnie zagadką. Podzielam po części twoje zdanie, choć sam trochę wyżej oceniam ten film, ale nie mogę zrozumieć tych 10tek i 9tek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Może do kina trzeba było iść? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) Obejrzałem Inception - w skali od 1 do 10 jakieś 6, nic specjalnego ale można obejrzeć, moim zdaniem najbardziej przeceniony film na imdb jaki obejrzałem, jakim cudem tak przeciętny film ma 9/10 jest dla mnie zagadką. Rozwiazniem Twojej zagadki jest to ze znalazles sie w malej grupie osob, ktorych film ten nie zachwycil :) Kwestia gustu a i prawda ze filmy krecone z takim rozmachem oglada sie w kinach a nie w domu. Chyba ze dysponujesz czyms takim :D Edytowane 27 Listopada 2010 przez Carson 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2010 Może do kina trzeba było iść? :) a i prawda ze filmy krecone z takim rozmachem oglada sie w kinach a nie w domu. Oglądałem w kinie i mam opinie taką samą jak panowie wyżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...