Aurora001 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Popros miss agant o sklejenie -_- Ja ostatnio obejrzalem sin city ale ze bylem dosc zmeczony musze obejrzec drugi raz bo nie wiem o co w nim chodzilo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ostatnio mialem okazje ogladanc Wysyp Zywych Trupow. Film niewymagajacy, wracz banialny, ale ma cos w sobie, ze mozna sie przy nim usmiechnac. Taka troche inna wariacja na temat zombie - i wogole na otaczajacy nas konsupcjponizm, ktory tworzy z ludzi zywe trupy. Ocena 4/6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 1 lipca na TVN-ie będzie film: Ojciec Chrzestny. Pod koniec lipca zostanie pokazana druga cześć Godfathera, a w sierpniu trzecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 1 lipca na TVN-ie będzie film: Ojciec Chrzestny. Pod koniec lipca zostanie pokazana druga cześć Godfathera, a w sierpniu trzecia. 1513858[/snapback] To świetnie ! Musze tylko poprawić obraz TVN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 co do telewizji to we wtorek na TVP2 puszczą Good Morning Vietnam, warto obejrzeć. a 3-częsci Ojca Chrzestnego IMO najlepiej oglądać w niezadługich odstępach czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 1 lipca na TVN-ie będzie film: Ojciec Chrzestny. Pod koniec lipca zostanie pokazana druga cześć Godfathera, a w sierpniu trzecia. 1513858[/snapback] Szkoda tylko że puszczą właśnie w tak dużych odstępach :/ Powinni zrobić coś ala "weekend z ojcem chrzestnym". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Szkoda tylko że puszczą właśnie w tak dużych odstępach :/ Powinni zrobić coś ala "weekend z ojcem chrzestnym". 1513923[/snapback] Ja miałem noc z ojcem chrzestnym :D (bez skojarzeń :P) :P Najelepsza noc filmowa w moim życiu :) Było 6osób, tylko ja i przyjaciel wytrwaliśmy :D Kumpel i 3koleżanki wymiękły i zasneli :P Nie wiedzieli co tracą :D Ten film jest poprostu genialny! Ten nastrój, ta chwilowa melancholia... Poprostu dla mnie jeden z najlepszych filmów (ogólnie cała trylogia!!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Nie wiem czy było ale Człowiek Pies jest godny polecenia (tyt. oryginału "Danny the dog" chyba?) no i Night Watch , nocna straż (oryg. Noćnoj dozor) produkcja Rosja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Szkoda tylko że w ciągu oglądania TVN nas uraczy 2 godzinami reklam...:| A czas pomiędzy kolejnymi częściami proponuję spożytkować grając n-ty raz w Mafię...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Mechanik No kurde SUPER FILM i tyle, nie bez powodu nominowany do oscara. Świetna muzyka spoko scenariusz i SUPER zagrana rola. Film ma bardzo dobry klimat, ,- trzyma w napięciu. ale byłem w[ciach!]iony, jak o 5:15 ktos wyłączył prąd :blink: z wrzaskiem że całą noc nie spał( jak zwykle oglądałem film na max głośność) :razz: Było kilka minusów, ale ogólnie 8,5/10 Atak na posterunek: Też nizły filmik a nawet bardzo dobry, Samuel L.Jackson jak zawsze znakomity Film można by powiedzieć: sensacyjny albo film akcji. Żadnych niepootrzebnych wodotrysków i zagadek, prosty scenariusz, fajnie sie oglądało 7/10 zaraz bedę oglądał, tłumaczkę" zapowiada się fajnie . . Edytowane 26 Czerwca 2005 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Atak na posterunek: Też nizły filmik a nawet bardzo dobry, Samuel L.Jackson jak zawsze znakomity Film można by powiedzieć: sensacyjny albo film akcji. Żadnych niepootrzebnych wodotrysków i zagadek, prosty scenariusz, fajnie sie oglądało 7/10 A to ciekawe , oglądałem ten film i S.L.Jackson tam nie gra , chyba że ty miałeś jakąś specjalną wersję "kolekcjonerską" albo nie wiem. Sam film jest beznadziejny , słaba gra aktorów , słaba fabuła , ot postrzelali do siebie , beznadziejny wątek pojednania dobrych ze złymi , i to przewidywalne zakończenie , już po pierwszych 15 minutach wiedziałem jak film się skończy ogólnie to szkoda pieniędzy na takie shitty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 A to ciekawe , oglądałem ten film i S.L.Jackson tam nie gra , chyba że ty miałeś jakąś specjalną wersję "kolekcjonerską" albo nie wiem. Sam film jest beznadziejny , słaba gra aktorów , słaba fabuła , ot postrzelali do siebie , beznadziejny wątek pojednania dobrych ze złymi , i to przewidywalne zakończenie , już po pierwszych 15 minutach wiedziałem jak film się skończy ogólnie to szkoda pieniędzy na takie shitty 1515479[/snapback] heh faktycznie jakiś taki za młodny jak na L.Jacksona . . :) Sorry mój błąd, nie sprawdziłem obsady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Batman Begins - fantastyczny powrot do korzeni, czyli do Batmana 1. ten film nie jest o efektach specjalnych czy super akcji, ale o czlowieku, o jego strachu, zemscie, sprawiedliwosci. dla mnie bezapelacyjnie 5/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 wybieram się dzisiaj z kobietą na Madagaskar - z tego co czytałem baja przednia, kupa śmiechu mnie czeka - oglądał ktoś już? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 heh faktycznie jakiś taki za młodny jak na L.Jacksona . . :) Sorry mój błąd, nie sprawdziłem obsady 1515501[/snapback] Laurence Fishburne aka Morpheus :P A film spoko tak jak pisałeś, bardzo przyjemnie się ogląda choć jest przewidywalny :) Kucyk co do Madagaskaru to ja nie wiedziałem ale znajomi tak i są zachwyceni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 No ja tez wybieram sie na Madagaskar i to chyba juz jutro wiec dam znac co i jak. A z filmow to NIE POLECAM "A Lot like love" - bylem na tym z dziewczyna i jest po prostu do bani - nie dajcie sie namowic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Madagaskar świetny ;) tak sie śmiałem z małego lemurka :] albo pigwiny też są super :lol: ale oglądałem bez dubingu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 ja tez widziałem Madagaskar i powiem średni, tyle że ja mam dość ciężkie poczucie humoru i się zbyle czego nie śmieje, ale wsumie warto obejrzeć bo jest tam pare perełek jak team pingwinów czy sporo nawiązań do różnych filmów( aż sie zdziwiłem bo to przecież film dla dzieci) np Cast Away i najlepsze jak dla mnie do American Beauty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 aż sie zdziwiłem bo to przecież film dla dzieciPamietajcie ze dzieci chodza z reguly z rodzicami. I tak naprawde wiekzsa czesc gagow, czy dowcipow jest kierowana do starszych. Przemycana miedzy wierszami... I to jet wlasnie fajne. Dzieci dostaja plytkei slisznie opakowane zabawne dialogi i starsi glebsze jeszcze zabawniejsze dowcipy oparte na powiazaniach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 House of Wax Mega-Ultra-Prze-KLAPA inaczej nie umiem tego okreslic film powstal chyba dlatego bo znajomy producenta mial na zbyciu tony wosku :P Jedno co mi sie podobalo to noze psychola ... bardzo nie polecam !!!!!!!! Nawet glowna bochaterka jest ubrana tak jak laska z texanskiej masakry lol .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 House of Wax Mega-Ultra-Prze-KLAPA inaczej nie umiem tego okreslic film powstal chyba dlatego bo znajomy producenta mial na zbyciu tony wosku :P Jedno co mi sie podobalo to noze psychola ... bardzo nie polecam !!!!!!!! Nawet glowna bochaterka jest ubrana tak jak laska z texanskiej masakry lol .... 1516138[/snapback] no to rozczarowałeś kilka osób w tym mnie :wink: :sad: szkoda że film kiepski, z tego co widziałem z zapowiedzi/reklamy w kinie nie spodziewałem się takiej opinii. Co do madagaskaru, wyszła juz gdzieś wersja z duubingiem? gdzieś mi sie obiło o uszy że dopiero 1 lipca prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 przed chwila skonczylem ogladac Sin City (zachecony niektorymi wypowiedziami) i film niezly, trafili ludzie z obsada, oczywiscie trzeba od razu nastawic sie na komiksowa otoczke. ostatnio ogladalem tez anatomie, za wiele dobrego o tym filmie nie moge powiedziec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Uff... Pół godziny temu skończyłem mityng z Brucem Willisem - wszystkie 3 części "Szklanej Pułapki"...suuuper filmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 bruce to moj ulubiony aktor :) choc przyznam, ze sa od niego lepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 House of Wax Mega-Ultra-Prze-KLAPA inaczej nie umiem tego okreslic film powstal chyba dlatego bo znajomy producenta mial na zbyciu tony wosku :P Jedno co mi sie podobalo to noze psychola ... bardzo nie polecam !!!!!!!! Nawet glowna bochaterka jest ubrana tak jak laska z texanskiej masakry lol .... 1516138[/snapback] No do tej pory nikt się z kolegą nie za bardzo zgadzał co do wypowiedzi na temat filmów więc może i tym razem nie będzie tak źle ;) Z tego co gadałem z innymi film jest przeciętny ale nie zły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 kurde znów mi sie nie che spać, więc pewnie zaliczkę kilka filmików... Lookałem dzisiaj tą tłumaczkę, całkiem spoko, taka troszke ,,masówka" ale z braku laku mozna zobaczyć. Najgorszą wadą jest to że po 25 minutach mniej więcej wiedziałęm jak się film skończy.. :rolleyes: Zaraz oglądam Marzyciela,nie zabardzo lubie takie filmy ale trudno trzeba się zmusić :razz: Kurde no ale dawno nie ogladałem dobrej komedii albo dobrego horroru :sad: Oglądaliście WRONG TURN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 kurde znów mi sie nie che spać, więc pewnie zaliczkę kilka filmików... Lookałem dzisiaj tą tłumaczkę, całkiem spoko, taka troszke ,,masówka" ale z braku laku mozna zobaczyć. Najgorszą wadą jest to że po 25 minutach mniej więcej wiedziałęm jak się film skończy.. :rolleyes: Zaraz oglądam Marzyciela,nie zabardzo lubie takie filmy ale trudno trzeba się zmusić :razz: Kurde no ale dawno nie ogladałem dobrej komedii albo dobrego horroru :sad: Oglądaliście WRONG TURN ? 1516897[/snapback] Ja oglądałem, film może być :) JEśli zmęczyłeś tłumaczkę to i z nim bezproblemu sobie poradzisz :) No i to "arcyciekawe" zakończenie :D A ja właśnie po raz n-ty obejżałem BrainDead'a :D Czyli sławetną Martwicę mózgu :D POLECAM!! Ocena 10/10 :D Nie ma drugiego takiego filmu GORE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Polecam Full Metal Jacket. Sytuacyjnie pokazana wojna w Wietnamie. Ale Kubrick (poprawka - dzieki LPC) troche zgubil klimat tej wojny. Bardziej wygladalo mi to na domowke w Jugoslawi. Edytowane 27 Czerwca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 kaeres chyba kubrick :) dszywala opisywałem juz wrazenie jake zrobił ( albo nie zrobił ) na mnie wrong turn , zapowiada sie młodzieżowo ale normalnie rozmontował mnie fakt ze "źli" kolesie samochodny wszystkich nieszczesliwych przyjezdnych skladowali na ogromnej polanie przez lata i zaden policyjny helukopter nie raczył tam przeleciec i sie rozejzec , biorac fakt ze przez lata zagineło w tamtym rejonie od cholery osob jest to wprost smieszne ... finding neverland - takiego filmu o piotrusiu panie jeszcze nie widziałem aż mi się łezka w oku zakręciła jak go oglądałem , niezla odmiana zero krwi zero przemocy 7/10 polecam Harold & Kumar Go to White Castle - myślałem bedzie to kolejna głupkowata komedia w stylu ostrej jazdy czy eurotripa na ktorej idzie sie posikać ... niestety przecietniak 5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 A ja właśnie po raz n-ty obejżałem BrainDead'a :D Czyli sławetną Martwicę mózgu :D POLECAM!! Ocena 10/10 :D Nie ma drugiego takiego filmu GORE :D 1516904[/snapback] Lol sengaja sie rozprzestrzenia :lol: :lol: . Najlepsza akcja w filmie........ "marsz" z kosiarka po pokoju w ta i z powrotem :) normalnie masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...