Flo3 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ring owszem ring 2 gorzej wypadl; musze sie jeszcze zabrac za unleashed, po komentarzach jestem pozytywnie nastawiony, zebym sie tylko nie rozczarowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Świerzo po "wojnie światów" - > jak ja q nienawidzę dakoty fanning, nie to żeby źle grała,, po prostu boli mnie głowa od jej kryczenia,, ostatanie 30 minut to prawdziwa próba dla jej młodego gardła ;] a film jako całość zbliżony do kiepściutkiego imo pojutrze,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Hostage Nawet dobry film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 dzieki bruce'owi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Oglądałem: The Shutter. Poweirm jedno: Japońce koreańce i wogóle wszyscy skośni są poprostu THE BEST r robieniu horrorów. Naprawdę RESPECT:arrow: :!: dla nich . .. Pomijając to że lubią robić filmy o duchach zjawach, przepowideniach zobobonach itp .. Film jest znakomity, bardzo ciekawy i wogóle fajny :) hehe Zakończenie bardzo dobre, przedewszystkim aktorzy grają skubańce bardzo bardzo przekonująco. Jak oglądam horror Japoński, po krótkim czasie czuje się jakbym był właśnie na miejscu bohaterów tego filmu .. ogólnie za całośc filmu 9/10, nie jest jakiś MEGA straszny bo chyba nie o to chodzi żeby straszyć nagłym dźwiekiem jak to ostatnio ma się w amerykańskich ,,horrorach, ale dreszczyki pod koniec miałęm :-P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Byłem, widziałem i stwierdzam że średnio sie postarali... Zauważyłem że nie było akcji tylko sie chowali gdzieś po piwnicach. I kosmici nie wiadomo skąd zaczeli sie przewracać ... ;] 1539728[/snapback] No to jak nie wiadomo skąd to gratuluję :) Widać że bacznie oglądałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 War Ot The Worlds - zawiodlem sie...totalnie sie zawiodlem. film strasznie naiwny, prosty, i malo ciekawy. imo najgorszy film Spielberga. moze sie ciekawie zaczyna, ale srodek i koniec jest poprpsrtu zrobiony na zasadzie "po najmniejszej liniii oporu". no ale co sie dziwic, jak zdjecia do filmu trwaly 72 dni. do D*upyyyyyy!!!! aha, a sam tytul jest bardzo przesadzony bo nie widac tam zupelnie walki ludzi vs. najezdzcy., ja bym go nazwal "Uprising of cosmic Vampires". i tak jak z tego gatunku najlepszym dla mnie filmem jest Dzien Niepodleglosci tak ten oceniam na -2/5 i "chowam" go do pudelka z takimi tytulami jak Alien vs. Predator czy Blade3. N I E P O L E C A M ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja dopiero bylem na "Madagaskarze" i powiem ze film mnie rozwalil. Po raz kolejny uslyszalem genialny polki dubbing. Teraz czekam na Batmana :] Opowieści z Narnii - zaciekawila mnie reklamowka, chyba fajna bajka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Batman Begins. Jeden z najlepszych batmanow do tej pory. Moze poza Jokerem. Ale klimacik jest niezly, film juz nie jest taki naiwny .Wszystko wytlumaczone. 7,5/10 zasluzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Najgorszy film jaki ostatnio oglądałem xxx next level – najbardziej rozwaliła mnie akcja jak skoczył samochodem na tory rozwaliły mu się opony i jechał na samych felgach 300 km/h, zresztą pełno takich akcji i jeszcze parę takich super akcji w filmie, rozumiem ze stad się wzięła nazwa xxx czyli wszystko extremalne ale bez przesady , a ten Ice Cube powinien dać se spokój z filmami Edytowane 11 Lipca 2005 przez _Rebel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Najgorszy film jaki ostatnio oglądałem xxx next level – najbardziej rozwaliła mnie akcja jak skoczył samochodem na tory rozwaliły mu się opony i jechał na samych felgach 300 km/h, zresztą pełno takich akcji i jeszcze parę takich super akcji w filmie, rozumiem ze stad się wzięła nazwa xxx czyli wszystko extremalne ale bez przesady , a ten Ice Cube powinien dać se spokój z filmami 1541766[/snapback] Jedynka była 100 razy lepsza. właśnie skończyłem oglądac odl bou, nudny beznadzieny film 2/10 za nic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jedynka była 100 razy lepsza. właśnie skończyłem oglądac odl bou, nudny beznadzieny film 2/10 za nic :mur: 1541772[/snapback] Co skończyłeś oglądać?? Co to jest ODL BOU?? W pierwszej chwili skojarzyłem z Old Boy, ale to raczej nie o nim bo film uznany nawet na tym forum za jeden z lepszych i moim zdaniem fenomenalny. Więc o co biega?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Co skończyłeś oglądać?? Co to jest ODL BOU?? W pierwszej chwili skojarzyłem z Old Boy, ale to raczej nie o nim bo film uznany nawet na tym forum za jeden z lepszych i moim zdaniem fenomenalny. Więc o co biega?? 1541852[/snapback] Old boy , zalezy jakie kto ma gusta , mnie się nie podobał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Co skończyłeś oglądać?? Co to jest ODL BOU?? W pierwszej chwili skojarzyłem z Old Boy, ale to raczej nie o nim bo film uznany nawet na tym forum za jeden z lepszych i moim zdaniem fenomenalny. Więc o co biega?? :lol: :lol: Dobry tekst;] Oczywiscie masz racje, Old Boy - 8/10 Dalbym nawet wiecej, gdyby nie to, ze ten film ma jedne z najglupszych dialogow, jakie slyszalem :lol: Np. cos takiego... Koles lezy na ulicy caly zakrwawiony, z nozem w plecach (?). Podchodzi gosc i taki tekst: 'Przepraszam, czy potrzebuje pan pomocy?' :lol: Jest znacznie wiecej takich perelek ;) . Co nie zmienia faktu, ze film świetny. Wlasnie wrocilem z Wojny Swiatow i musze powiedziec, ze film jest znakomity! Od razu widac, ze Spielberg chcial ukazac Atak w nowy, "inny" sposob. Chcialbym w tym miejscu poinformowac, ze jak ogladaliscie to na kompie, to straciliscie 3/4 frajdy :P . Maszyny kosmitow wygladaja dokladnie tak, jak powinny. Zachowania ludzi tez sa dosc realistyczne. Super efekty wizualno-dzwiekowe! Na minus zaliczam zbyt wiele 'wpadek' i niedociagniec fabuly, ale mozna przymknac na nie oko ;) . Poza tym, pare akcji grubo przesadzonych, ale dlaczego nie?! Takie filmy nie moga obyc sie bez 'odrobiny' przesady i kazdy to wie, wiec na to tez przymykam oko ;) . Jednak rezyser nie popelnil najwiekszej przesady, jaka byloby zwyciestwo ludzi. I to mi sie najbardziej podobalo :) . Szkoda tylko, ze film wlasciwie nie ma zakonczenia i jak juz ktos slusznie zauwazyl - urywa sie w polowie :? . Powinien trwac jeszcze conajmniej pol godziny, wtedy mozna by wszystko ladnie wyjasnic i pokazac troche scen triumfu :) . Jednak ogolnie jest OK. 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Madagascar - fajna bajka, na poziomie...choc imo moglyby byc lepsze efekty wizualne (cos na wzor shreka2 ale nie przesadzone). jak dla mnie 4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Madagascar - fajna bajka, na poziomie...choc imo moglyby byc lepsze efekty wizualne (cos na wzor shreka2 ale nie przesadzone). jak dla mnie 4/5 1542053[/snapback] Kurcze chyba się w środę albo czwartek skuszę z dziewczyną na to :) Tyle osób go zachwala ;) Ale z drugiej strony czytając Wasze opinie nie obejżalbym Wojny Światów (no poza Underem), a IMHO film jest bardzo dobry i mnie wcale nie zawiódł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 To moze ja obejrze pierwszy i powiem Ci, czy warto;] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 To moze ja obejrze pierwszy i powiem Ci, czy warto;] :lol: 1542159[/snapback] Dobrze "tato" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 właśnie obejrzałem Cursed..niestety IMO Wes Craven nie popisał się tym razem :( ja wytrzymałem do końca filmu, niestety moja pani po godzinie spała jak zabita :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja powiem, że warto ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Wlasciwie to na bajki tego typu zawsze warto isc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 und3r dzieki za mega spojlera z koncowka Wojny Swiatow. Nie ma co swietnie sie bedzie ogladalo. OldBoy to jeden z genialniejszych filmow jakie widzialem - to tak kwoli sprostowania aby nikt sie nie zrazal poprzednia opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Polecam świetny film "Man on fire" (Denzel Washington, Dakota Fanning, Christopher Walken) no i coś ze starszych: "Wag the Dog" (Bobby De Niro, Dustin Hoffman, Anne Heche, Woody Harrelson) jak ja q nienawidzę dakoty fanning, nie to żeby źle grała,, po prostu boli mnie głowa od jej kryczenia,, ostatanie 30 minut to prawdziwa próba dla jej młodego gardłaDakota Fanning ma więcej talentu niż wszystkie laski z "M jak ... ale ta telenowela jest durna" razem wzięte. A gardło ma mocne ;) A niedługo na polsacie będzie "Obcy 2" - James Cameron rządzi (no z wyjątkiem tytanica). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 und3r dzieki za mega spojlera z koncowka Wojny Swiatow. Nie ma co swietnie sie bedzie ogladalo. lol. Uwierz mi, ze gdybym napisal jakiegos spoilera w recenzji, to bym o tym powiadomil. Wiem, o ktore zdanie Ci chodzi i zapewniam, ze nie zepsuje Ci ono filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 2fast2furious podobnie jak poprzednik to moim zdaniem kicha ,czyli film dla dzieci z przeczkola jak lubicie fajne fury i poscigi to polecam Bullit z "Stiwem Makkuinem" wrażenie zrobił na mnie Man On Fire i ten film polecam jako najlepszy jaki do tej pory oglądałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Mr.and.Mrs.Smith Fajny film, mi sie bardzo podobał .. :D No i Andzia w bieliźnie :-P Sahara też spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 und3r dzieki za mega spojlera z koncowka Wojny Swiatow. Nie ma co swietnie sie bedzie ogladalo. 1542309[/snapback] Tyle co on powiedział to było wiadomo z reklam i zapowiedzi... Jak obejżysz to zobaczysz że to co napisał wcale nie jest żadnym spoilerem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Wojna światów. Ale co tych ludzi uratowało ??? Woda ??? Jakieś żyjątka których nie widzimy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 :lol: :lol: Dobry tekst;] Oczywiscie masz racje, Old Boy - 8/10 Dalbym nawet wiecej, gdyby nie to, ze ten film ma jedne z najglupszych dialogow, jakie slyszalem :lol: Np. cos takiego... Koles lezy na ulicy caly zakrwawiony, z nozem w plecach (?). Podchodzi gosc i taki tekst: 'Przepraszam, czy potrzebuje pan pomocy?' :lol: Jest znacznie wiecej takich perelek ;) . Co nie zmienia faktu, ze film świetny. Wlasnie wrocilem z Wojny Swiatow i musze powiedziec, ze film jest znakomity! Od razu widac, ze Spielberg chcial ukazac Atak w nowy, "inny" sposob. Chcialbym w tym miejscu poinformowac, ze jak ogladaliscie to na kompie, to straciliscie 3/4 frajdy :P . Maszyny kosmitow wygladaja dokladnie tak, jak powinny. Zachowania ludzi tez sa dosc realistyczne. Super efekty wizualno-dzwiekowe! Na minus zaliczam zbyt wiele 'wpadek' i niedociagniec fabuly, ale mozna przymknac na nie oko ;) . Poza tym, pare akcji grubo przesadzonych, ale dlaczego nie?! Takie filmy nie moga obyc sie bez 'odrobiny' przesady i kazdy to wie, wiec na to tez przymykam oko ;) . Jednak rezyser nie popelnil najwiekszej przesady, jaka byloby zwyciestwo ludzi. I to mi sie najbardziej podobalo :) . Szkoda tylko, ze film wlasciwie nie ma zakonczenia i jak juz ktos slusznie zauwazyl - urywa sie w polowie :? . Powinien trwac jeszcze conajmniej pol godziny, wtedy mozna by wszystko ladnie wyjasnic i pokazac troche scen triumfu :) . Jednak ogolnie jest OK. 7/10 1542009[/snapback] Dzis mam seans, po przeczytaniu Twojego posta nie pojde jednak z opuszczoną głową, bo jak tak czytałem wszystkie posty to przez mysl mi przeszło spuszczenie biletu w kiblu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Dzis mam seans, po przeczytaniu Twojego posta nie pojde jednak z opuszczoną głową, bo jak tak czytałem wszystkie posty to przez mysl mi przeszło spuszczenie biletu w kiblu. 1543275[/snapback] Pewnie że idź! Dobry film, warto obejżeć!! Wojna światów. Ale co tych ludzi uratowało ??? Woda ??? Jakieś żyjątka których nie widzimy ?? 1543229[/snapback] SPOJLER Trzeba było patrzeć uważnie... Bakterie i drobnoustroje... Przecież były pokazane :) I było powiedziane że pierwsze życie na ziemi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...