grzesiu Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Ja właśnie obejrzałem "Purpurowe rzeki" i muszę przyznać że wszystko w tym filmie mi się podobało poza końcówką <_< Niby wiem jak wszystko się skończyło ale czuje lekki niedosyt... 1654853[/snapback] Polecam przeczytać ksiązke na której ten film jest oparty. Ja najpierw przeczytałem ksiązkę, a dziś film, i stwierdzam ze ksiązka jest 100x lepsza...(zreszta, jak zawsze) chociaż film był tez niczego sobie :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 The Deal - flaki z olejem i polityczny belkot o ropie + christian slater.... -2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Dear Frankie - dobry film, mozna powiedziec, ze lekki dramat; 6++/10 a zaraz sie zabieram za Charlie i Fabryka Czekolady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Fabryka Czekolady... 1655080[/snapback] Podobno kolejna mistrzowska rola Johnny'ego Depp'a :] zresztą nigdy w żadnym filmie w niego nie wątpiłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 The Devil's Rejects - zawiodlem sie! nie wiem czemu amerykanie tak wysoko oceniaja ten film. film jest raczej nudny - nie ma tam tej grozy i chorego klimatu z jedynki! ot odwracaja sie role. podobala mi sie za to koncowka - rob zombie fajnie ja wyrezyserowal +2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Nie wiem czy już polecałem film 'Vinci' - polski, fajny, taki Vabankowy troszku. Naprawdę polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Polecam przeczytać ksiązke na której ten film jest oparty. Ja najpierw przeczytałem ksiązkę, a dziś film, i stwierdzam ze ksiązka jest 100x lepsza...(zreszta, jak zawsze) chociaż film był tez niczego sobie :):) 1654855[/snapback] A tak apropo to spotkałem się tylko raz w życiu z przypadkiem, gdzie książkowy pierwowzór jest gorszy od filmu. Był to "Forrest Gump", poza tym nikomu się nie udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Widac ten kumpel nie ogladał Crash;] Ale Wyspa bardzo dobra jest, 8.5/10 bym jej dal :) 1652726[/snapback] naprawdę dobry film? warto się w niego zaopatrzeć? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 naprawdę dobry film? warto się w niego zaopatrzeć? :P 1656366[/snapback] Ojjj warto :) Najlepszy film ostatnich 3lat jak dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ojjj warto :) Najlepszy film ostatnich 3lat jak dla mnie :)Nieeeee... W ciagu ostatnich 3 lat powstaly conajmniej 3 lepsze filmy (tak na szybko) :P - Crash - Efekt Motyla - Zemsta Sithow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 hmm czyli Crash jest lepszy od Crasha? Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Hmmmm... To my nie o Wyspie tutaj gadamy?? :D Wydaje mi sie, ze wypowiedż kukifasa tyczyla sie Wyspy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 hmm czyli Crash jest lepszy od Crasha? Oo 1657359[/snapback] Hehe, na to wygląda :wink: Wreszcie obejrzałem ten film. Jest naprawde dobry, niezwykly! I ta muzyka... Dla mnie 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Nieeeee... W ciagu ostatnich 3 lat powstaly conajmniej 3 lepsze filmy (tak na szybko) :P - Crash - Efekt Motyla - Zemsta Sithow :P 1656427[/snapback] Ja przecież o Crashu pisałem :lol: Natomiast u mnie kolejność tych 3ech filmów wygląda tak samo, aczkolwiek ja się tak zemstą sithów nie zachwycałem (co fakt to fakt, najlepsza z tych 3ech nowych części, ale do Powrotu Jedi jej daleko ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Dajcie spokoj, kukifas sie na poczatku o Wyspe pytal - widac zgubilem watek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Dajcie spokoj, kukifas sie na poczatku o Wyspe pytal - widac zgubilem watek :lol: 1657445[/snapback] W cytacie który cycowałem był pogrubiony tytuł CRASHa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) W cytacie który cycowałem był pogrubiony tytuł CRASHa ;)Bo ja go pogrubilem, wiec i w cytacie jest pogrubiony :lol2: Ps. Jeszcze a propos tych ostatnich lat ;) - "W strone morza" Amenabara jest spoko. Edytowane 19 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no juz dawno niczego nie pisalem, wiec tak: *Charlie i Fabryka Czekolady - w sumie bajka, ale bardzo mi sie film podobal, taki rozluzniajacy; swietna rola Deppa - ma talent; dam 8-/10 za gre Johnny'ego ;] tak by bylo 7+ na razie niczego inne nie widzialem; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ja osobisice bardzo mocno polecam film OSACZONY poprostu rewelka, film ogladalam juz 4x i obejrzalabym kolejne tyle :D Wczoraj ogladalam The island :) tez bardzo mi sie podobal, polecam rowniez! dalej... swietny film rowniez to : Czlowiek pies !! :D a co do starszych troszke filmow polecam: - transporter - zielona mila - efekt motyla - SAW - 13 dzielnica :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no ja sie z Toba nie zgodze - dla mnie saw byl przecietnym filmem, tak samo jak wyspa; nie wiem dlaczego tak wielu osobom podoba sie ten film, dla mnie zbyt naiwny, naciagany i zbyt nuuudny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 nie bylo takie zle znam o wiele gorsze i denne :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no ja tez, ale chyba nie ogladalas zbyt wielu dobrych filmow (bez urazy) skoro polecasz wlasnie te; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Osaczony jest dobry - jak wiekszosc filmow z Willisem;] Swietne zdjecia i montaz, tylko koncowka troszke mi nie podpasowala, ale ogolnie jest ok - 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no ja tez, ale chyba nie ogladalas zbyt wielu dobrych filmow (bez urazy) skoro polecasz wlasnie te; 1657925[/snapback] wlasnie bez urazy :P kazdy ma swoj typ filmow, jednemu sie podoba innemu nie... takie zycie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja rowniez poleciłbym bez wahania te filmy... Zwlaszcza Zieloną Milę i Efekt Motyla. Nie rozumiem skad tekst "chyba nie ogladalas wielu dobrych filmow...":/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja polecam film 13Dzielnica poprostu malinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Ja rowniez poleciłbym bez wahania te filmy... Zwlaszcza Zieloną Milę i Efekt Motyla. Nie rozumiem skad tekst "chyba nie ogladalas wielu dobrych filmow...":/ 1657941[/snapback] kazdy znajdzie przyczepke :P ale i tak dlaej uwazam ze te co wymienilam filmy sa dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no dobrze, do tych end3r sie nie czepiam; ale dla mnie saw i wyspa nie sa dobrymi filmami; no, ale o gustach sie dyskutuje; a co do osaczonego to rzeczywiscie dobry film, a willis - no po prostu miodzio, nie mam sie do czego doczepic (zreszta obecnie moj ulubiony aktor ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Powiedzcie mi cos... Czy Willis gral kiedykolwiek w 100% czarny charakter?? Ogladalem kilkadziesiat filmow z nim i wszedzie byl pozytywna postacia :blink: Ps. Saw i Wyspa dobre są ale nie chce sie klocic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no ja tez, ale chyba nie ogladalas zbyt wielu dobrych filmow (bez urazy) skoro polecasz wlasnie te; 1657925[/snapback] No [ciach!]a co za krytyk filmowy. Spodobal sie to poleca innym. Jak ci sie nie podoba to napisz krotko i tresciwie dlaczego, a nie [ciach!]lisz takie glupoty. Cofnij sie kilkadziesiat stron do tylu i zobacz ilu osobom sie podoba. Polowie forum zaczniesz wytykac, ze sa plebsem bez gustu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...