Gość lukk Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 potwierdzam przedmowcow...przed jakas godzinka skonczylem ogladac The Butterfly Effect...film JEST SUPER, HIPER WYPASIONY...po prostu swietny....zwlaszcza na koncu filmu jest swietny motyw(ci co ogladali to wiedza)...POLECAMM!! no i daje do myslenia, jakby sie nasze zycie potoczylo gdybysmy powiedzmy poszli do innego liceum, czy na inne studia(wtedy bysmy np nie poznali naszych drugich polowek itd.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 dzis na tvn leci film wart obejrzenia GHOST 21.50 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wygrzebalem ten juz lekko nadgnily topic, zeby was przestrzec: NIE OGLADAJCIE KILL BILL vol.2 a jesli juz, to BRON BOZE NIE W KINIE (chyba ze macie bilety za darmo). Dziekuje, to wszystko co chcialem powiedziec :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 nawet mnie nie denerwuj ajgon :P moj kumpel widzial kawalek i mowi, ze rownie dobry jak vol1, a w piatek mamy isc do kina :) Moze napisz cos wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wygrzebalem ten juz lekko nadgnily topic, zeby was przestrzec: NIE OGLADAJCIE KILL BILL vol.2 a jesli juz, to BRON BOZE NIE W KINIE (chyba ze macie bilety za darmo). Dziekuje, to wszystko co chcialem powiedziec :mrgreen: 8O Aż tak źle :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Nie chce pisac, zeby nie popsuc komus zabawy, jesli jednak wybiera sie do kina. Ale jest tragicznie. A moze jednak napisze... w calym filmie doliczylem sie TRZECH walk, z czego kazda trwala cos kolo minuty (no, moze dwie). Przez pozostale 2 godziny, gadaja, gadaja, stekaja, znowu gadaja itd. Moglem zrozumiec, male glupoty w pierwszej czesci (w koncu, Tarantino chcial zrobic film w stylu anime, a tam sa lekkie przegiecia), ale przezycia strzalu z dubeltowy z odleglosci metra, przezycia zakopania zywcem nie jestem w stanie zrozumiec. A o koncowce sie nie wypowiem - po prostu szkoda slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wygrzebalem ten juz lekko nadgnily topic, zeby was przestrzec: NIE OGLADAJCIE KILL BILL vol.2 a jesli juz, to BRON BOZE NIE W KINIE (chyba ze macie bilety za darmo). Dziekuje, to wszystko co chcialem powiedziec :mrgreen: Twoja opinia przeciw najlepszemu otwarciu w Stanach :P 25 milionow baksow w premiere :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Po pierwsze Stany, to sa Stany :P A po drugie, jedynka mi sie dosc mocno podobala, wiec sam poszedlbym na premiere dwojki do kina, gdybym jej wczoraj nie obejrzal. No ale kumple ogladali, piwko bylo, to jakos dalem sie namowic... ;) I nie zaluje - nie zmarnuje kasy na bilet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Wbrew swojemu zamiarowi zacheciles mnie do tego filmu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A mi sie podobały: Final Destination & Final Destination 2 Najlepiej oglądać jeden za drugim :)) 100 Girls 21 Grams Good Bye, Lenin! Mozna sie posmiac ze szwabow How High Jak ktos jusz wczesniej powiedzial- stare ale jare" Interstate 60 Minority Report Phone Booth - Przezten film nie kozystam z budek telefonicznych ;) Pulp Fiction Scary Movie 1...3 The Shawshank Redemption Underworld I oczywiscie większość polskich komedi powstałych w PRL'u ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 generalnie fajne filmy podałeś ale Scary Movie 1...3 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 tez sie tu wpisze bo lubie czasem cos obejrzec .. no 1 polowanie na czerwony październik EVENT HORIZON LOST HIWAY ostatnio łzy słońca ... polecam dobry duplex .. świetna komedia odradzam oglądniecie snipera 2 o ile 1 była extra to 2 odgrzewana chała ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Nie wiem czy bylo ale : 1.Blair witch project - stare ale jak dla mnie masakra :D 2.Hot Shots - to juz ma chyba z 5lat a reszty nie pisze bo pewnie takich starych nie ma na divx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja w koncu obejrzalem tak zachwalanego 'motylka' (The Butterfly Effect) i jestem pod wrazeniem Nie spodziewalem sie ujrzec tego aktora w tak powaznej roli. poza tym dorwalem Ostatniego Samuraja i nie zawiodlem sie, chociaz wiadomo ze Amerykanie lubia przesadzac co widac od razu. Zbyt przerysowane to wszystko, ale pozytywnie oceniam ten film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Blind Horizon.... Val Killmer w formie.... fajny filmik... .całkiem si skojażył mi sie z Memento może przez tą amnezje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ja polecam film od kolyski az po grob ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 A po drugie, jedynka mi sie dosc mocno podobala, wiec sam poszedlbym na premiere dwojki do kina, gdybym jej wczoraj nie obejrzal. No ale kumple ogladali, piwko bylo, to jakos dalem sie namowic... ;) I nie zaluje - nie zmarnuje kasy na bilet ;)Hmm... no to chyba zaoszczedze 12zl... (mialem jutro isc do kina na premiere) obejrzalem dzisiaj u kumpla i jestem troche zawiedziony. Nie zeby bylo tragicznie, ale spodziewalem sie wiecej. Dla mnie tez jedynka byla conajmniej kultowa ;) a dwojka juz niestety nie trzyma jakos tego klimatu :/ Nawet muzyka (w jedynce odegrala dla mnie niebanalna role) juz nie tej klasy :( szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Uff, Kill Bill 2 swietny. Bardziej skupiony na wytlumaczeniu wszystkiego niz na walce jak w jedynce. The butterfly effekt, zmiazdzyl mnie totalnie. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Good Bye, Lenin! Mozna sie posmiac ze szwabow Niemcy jako narod sami w sobie nie byli niczemu winni, a u nas nie bylo wcale lepiej np jechaly ulicami czolgi banany kupowalo sie raz w roku uzywane auta byly drozsze od nowych itd itp i trzecia sprawa nie bylo w tym nic do smiechu, moim zdaniem prawdziwa komedia oparta na nonsensach tych lat to Rejs, no i miażdżące Alternatywy mozna je ogladac regularnie w kolo bo nigdy sie nie nudzą. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 No ja ostatnio obejżałem dwa nowe filmiki :) Walking Tall - film z The Rock'iem, powiem że filmy z nim pomału stają się coraz ciekawsze, choć na miano ciekawego i porywającego jeszcze nie zasłużył :P The Punisher - oczywiście mowa tutaj o wersji z 2004 roku :) W sumie dużo bardziej mi się podobał od pierwszego Punishera, ale to kwestia gustu, moim zdaniem najlepsza adaptacja komiksowa z wszystkich dotyczasowych (Spider-Man, The Hulk, DareDevil itd....) Aaa bym zapomniał, jak dla mnie świetna sensacja/thriller lekki: DC.Sniper.23.Days.Of.Fear - opowiada o zdarzeniach które miały naprawdę miejsce w Stanach, te 23 dni grozy kiedy to snajper mordował losowo wybranych ludzi, film jest naprawdę niezły!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ajgon co Ty, za przeproszeniem, bredzisz - byłem już dwa razy na vol. 2 (na vol. 1 też byłem dwa razy) i stwierdzam "obiektywnie", iż 2 jest.... lepszy :D . Dialogi miażdżą, niektóre sceny przekomiczne, jednym slowem film genialny;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 To moze ja [gluteus maximus] jestem i sie nie znam ;) (No dobra, Pai Mai Five Step Trick, Exploding Hearth Technique mnie tez powalil, ale w tym mniej pozytywnym sensie :mrgreen:) A tak powaznie, ogladalem kinowke miernej jakosci i moze to jest po trosze tego wina. Ale i tak, motyw z okiem jest mierny (choc nie przecze, smialem jak idiota :mrgreen:), koncowka z Billem zalosna (w ogole ten aktor, za Chiny nie pasuje mi do Billa), Pai Mai fajny, ale juz motyw z dubeltowa w klate i zakopaniem w trumnie byl fatalny. Obejrze jeszcze raz, bo juz sa lepsze ripy na DC - moze zmienie zdanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Witam ! Właśnie skończyłem oglądać "The Butterfly Effect" (jest 2:01 :D) Film niezły, bardzo niezły... bardzo :] Jednak pozostaje lekki niedosyt... tak od połowy filmu coś gaśnie, nie potrafię tego wytłumaczyć, ale na początku (do połowy praktycznie) czułem na swojej skórze dreszcze, później coś siada, film staje się jakiś taki monotonny... przewidywalny, coś skopcony jest ten scenariusz, choć pomysł genialny :P (Ale nie orginalny :)) Na pewno nie lepszy niż Rekwiem dla snu, które jest moim 2 ulubionym filmem, po Grze - oczywiście :) Cóż mogę powiedzieć: polecam !! :] Chyba zaczne pisać pamiętniki :wink: A słuchajcie: może możecie mi polecić jakieś inne "ambitne" filmy, które wymagają myślenia.... :) (Takie, których tu jeszcze nie wymieniono!) Bo z wymienionych w tym temacie widziałem 98% :D POZDRO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A słuchajcie: może możecie mi polecić jakieś inne "ambitne" filmy, które wymagają myślenia.... (Takie, których tu jeszcze nie wymieniono!)SECRET WINDOW - przed chwilą skończyłem oglądać i musze powiedziec że ciekwy... A jak ktos lubi X-Men'ów to polecam HELLBOY - coś podobnego ale z jajem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Większość moich ulubionych filmów już tu padła, więc nie będę się powtarzać; tak na szybko mogę jeszcze dorzucić C'est arrivé pres de chez vous (Człowiek Pogryzł Psa) oraz z lekkim :wink: Bulgaski Pościkk tudzież inne pomniejsze wytwory Z.F. Skurcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 godne polecenia :) monty python :) cała seria co by tu jeszcze .... zielona mila,balir project,hym ghotica,a to czego nie lubie:) tolkien zekranizowany,PI,piękny umysł,faceci w czerni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ja NIE POLECAM filmu Van Helsing. Wczoraj bylem z 3 kumplami na tym w kinie w Gdańsku w krewetce i powiem iz 3/4 filmu to bajka, a 1/4 to jakas fajna akcja. Nie polecam tego filmu chyba ze ktos lubi jakies kosmiczne sceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A słuchajcie: może możecie mi polecić jakieś inne "ambitne" filmy, które wymagają myślenia.... (Takie, których tu jeszcze nie wymieniono!)SECRET WINDOW - przed chwilą skończyłem oglądać i musze powiedziec że ciekwy... A jak ktos lubi X-Men'ów to polecam HELLBOY - coś podobnego ale z jajem :wink: mi sie z kolei Secret Window wcale nie podobal!! film nudny jak flaki z olejem....pare razy prawie zasnalem przy kompie podczas ogladania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Bardzo nie polecam "Cheats" opowiada o kolesiach, którzy w szkole ściągają na wszystkich testach - nuda. Polecam "Curse of the jade scorpion" lata 40ste Woody Allen, Helen Hunt i Dan Aykroyd (czy jakoś tak). Znakomite dialogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paechu Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 A Human Trafic ogladaliscie :) to fest film hehhe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...