Pawelekwro Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam, mam wielki problem kupiłem pendrive, wgrałem coś na niego i mi się zaszyfrowało, i widzę tylko 4 mb pamięci, widziałem podobny temat tutaj ale te strony już nie działają(żeby pobrać), a widziałem że pomógł tej osobie program "dropbox" próbowałem ściągnąć ale nie wiem który to. Proszę o pomoc z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam Paweł Wróbel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk801 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jak byś jeszcze podał co to za pendrive..a tak to wróżąc z fusów obstawiam, że to podróbka z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Ja bym dał bana. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluro Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 ciekawe za co bana? a próbowałeś zrobić format no i oczywiście jak pisze kolega wyżej musisz podać dokładniejsze dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...