Skocz do zawartości
Jacek198

Najlpeszy Cooler Waszym zdaniem ?

Jaki jest twoim zdaniem najlepszy cooler pod Socket A ?  

1. 1. Jaki jest twoim zdaniem najlepszy cooler pod Socket A ?

• ThermalTake Volcano 11
      10
    • Zalman CNPS 7000 Cu/Al-Cu
      12
    • Whisper Rock IV
      0
    • ThermalTake 7+
      13
    • CoolerMaster XDream SE
      8
    • CoolerMaster Aero 7+
      4
    • CoolerMaster HHC-001
      2
    • Igloo 2500/Pro
      6
    • Falcon Rock II
      12

Rekomendowane odpowiedzi

czy ma ktoś moze tego zalmana 7000cu na Abicie NF-S 2.0?? można go tam dobrze zainstalować bez piłowania podstawy?? czy rzeczywiście ten wentylator jest aż TAK wydajny (np w porównaniu z TT Volcano 11)??

Dzisiaj mam zamiar sobie zamówić jakieś chłodzenie do bartona 2500+ i nadal nie wiem jakie wybrać :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ma ktoś moze tego zalmana 7000cu na Abicie NF-S 2.0?? ...

zapytaj kolegi Lucky_Idiot bo on pisze ze ma http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=450...ghlight=#450776

najlepiej niech odpowie na forum bo innym tez moze sie przydac takie info czy trzeba spilowac podstawe :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ma ktoś moze tego zalmana 7000cu na Abicie NF-S 2.0?? można go tam dobrze zainstalować bez piłowania podstawy?? czy rzeczywiście ten wentylator jest aż TAK wydajny (np w porównaniu z TT Volcano 11)??

Dzisiaj mam zamiar sobie zamówić jakieś chłodzenie do bartona 2500+ i nadal nie wiem jakie wybrać :(

ja bym bral starego, sprawdzonego V7+,spokojnie wystarczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

glacialtechy sa bardzo fajne. 2410 bez pro chlodzi bardzo dobrze do 40 stopni 12x166 i do tego nie slychac go wcale. Silent breeze rozniez. na ntec.pl sa rozne modele.

Czy na ntec.pl można kupować??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi