Meva Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam serdecznie Składam własnie nowy zestaw komputerowy, dokonałem już wyboru wszystkich komponentów, oprócz płyty głównej. Chcę wybrać jedną z tych dwóch płyt tj: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 lub MSI Z97M Gaming Moje niezbyt fachowe oko, nie potrafi dostrzec w nich różnicy, dlatego zwracam się o pomoc. Wymagania co do płyty to: format mATX, chipset Z97, port M.2 i przyzwoite jak na integre AUDIO. Obie to pozycję je spełniają, są w tej samej cenie i nawet z wyglądu dużo się nie różnią :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meva Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Myślę, że argument z zawieszką załatwił sprawę! dzięki wielkie. Co do M.2 to po prostu posiadam taki dysk w laptopie i z niego skorzystam, a z drugiej strony jak widzę plątaninę kabli w mojej obudowie to dwa mniej też są małym plusikiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...