ramzes102 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Od wczoraj jestem posiadaczem w/w karty i mam z nia maly problem. Kiedy uruchamiam ponownie komputer (WinXP+SP1+większość uaktualnień) komp nie wstaje i muszę kilkakrotnie nacisnąć przycisk reset aby się uruchomił. Mam zainstalowane catalyst 3.5(próbowalem też 3.4 i 3.2 ale to samo). Karta jest chyba sprawna bo zapuszczłaem 3Dmark01 i 03 po kilka razy i wszystko jest ok. Wcześniej miałem GF 4200ti i nie mialem żadnych problemów. Jeśli ktoś wie o co tu chodzi to prosił bym o pomoc. ------------------------------------------------------ Xp2400+(fsb333), MSI k7n2-l, Fic R9500pro, 768MB Kingston PC333, WD80JB, Chiftec 360W, Liteon 48/24/48, SyncMaster753DFX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a formatowałeś twardziela po zmianie płyty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 No właśnie nie ale jak kiedyś zamienialem GF2ti na R8500 to tylko czściłem rejestr i /system32/ ze starych sterownikow i bylo ok :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 formata zrób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Głupia sugestia, ale podłączyłeś zasilanie karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 No pewnie. I jeszcze jedno jak czytalem recenzje tej karty na frazpc.pl to pisali że ma ona odblokowany bios. Chciałem ją podkręcić i qpa musiałem wgrać bios z siriusa ten odblokowany (teraz wykrywa mi ją jako R9700pro :D ) i się kręci. Ma ktoś może link do orginalnego odblokowanego biosu FIC bo na ich stronie jest tylko najnowszy i zablokowany :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Moze zasilazc niewyrabia juz, dlatego masz takie harce.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 RS ma pewnie rację, jeśli komp nie wstaje to co do tego ma format :roll: mnie również wydaję się że to zasiłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zasilacz nie wyrabia przy starcie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja bym najpiierw sprawdzil jak sie u kogos zachowuje ta karta BTW crazy_Ivan spojz jaka on ma zasilke :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 No tak nie zauwazyłem :oops: ale może to jakaś czarna owca :? Jednak fakt faktem, najlepiej sprawdzić kartę gdzie indziej może to jej wina :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Gdybym nie zauważył, że ma Chiefteca, to też bym obstawiał na zasilacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...