KomputerowiecPC Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam mam problem z moim kompem przeczyściłem dzisiaj komputer z kurzu syf jak cholera wszystko pięknie ładnie pasta termoprzewodząca wymieniona i wogóle, ale po podlączeniu komputera do zasilania wlączyłem komputer i ekran jest czarny i klawiatura nie świeci ino myszka działa ale po 4-6 sekundach komputer się restartuje i znowu to samo wyjąłem baterie z płyty głównej na ok 30 sekund i dalej nic moje parametry kompa to Intel i3 3,30 ghz 3220 karta graficzna Gigabyte HD7850 1GB 256 PCI-E GDDR5 płyta główna MSI B75A-G43 ram Kingston HyperX 4GB DDR3 zasilacz FSP Fortron Raider 550W dysk HDD 500gb WD blue windows 8.1 enterprise 64 bit Byłbym ogromnie wdzięczny za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zasilania wszystkie podłączone? CPU, GPU? Wyjmij HD7850 i sprawdź, czy integra daje obraz. Procesor wyjmowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomputerowiecPC Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zasilania wszystkie podłączone? CPU, GPU? Wyjmij HD7850 i sprawdź, czy integra daje obraz. Procesor wyjmowałeś? wszsystko podłączone sprawdzałem czy integra łapie ale dalej to samo :( procka wyjmowałem ino gdy kompa z kurzu czyściłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 wszsystko podłączone sprawdzałem czy integra łapie ale dalej to samo To na interze działa komp czy co się dzieje? Nie rozumiem. procka wyjmowałem ino gdy kompa z kurzu czyściłem Szukałeś kurzu pod procesorem czy okazji do pogięcia pinów pod cpu? Wyjmij go jeszcze raz w takim razie i zobaczy, czy nie pogiąłeś pinów w podstawce cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KomputerowiecPC Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 To na interze działa komp czy co się dzieje? Nie rozumiem. Szukałeś kurzu pod procesorem czy okazji do pogięcia pinów pod cpu? Wyjmij go jeszcze raz w takim razie i zobaczy, czy nie pogiąłeś pinów w podstawce cpu. Wszystkie piny są ok To na interze działa komp czy co się dzieje? Nie rozumiem. Szukałeś kurzu pod procesorem czy okazji do pogięcia pinów pod cpu? Wyjmij go jeszcze raz w takim razie i zobaczy, czy nie pogiąłeś pinów w podstawce cpu. Nwm może dochodzi do jakiegoś zwarcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olddog Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Sprawdz pamięci, czy dobrze dociśnięte, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wszystkie piny są ok Sprawdzałeś po tym, jak okazało się, że komp nie działa czy to tylko twoje pobożne życzenie? Możesz też rozjaśnić sprawę, co dzieje się na zintegrowanej grafice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...