piero2224 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 WitamPo wczorajszym uruchomieniu okazało się, że mój monitor strzela dyskotekę przy rozdzielczości natywnej (Samsung SyncMaster 2033Sn - rozdzielczość natywna 1600x900). Ustawienie dowolnej, innej niż natywna, rozdzielczości powoduje normalne jej wyświetlenie - tylko ta jedna zaczyna wariować.Lepiej zobrazuje to filmik (sry za jakość kalkulatora) Przy rozdziałce 1440x900 obraz wygląda normalnie, po przejściu na natywne 1600x900 zaczyna się pikseloza, a sama matryca zaczyna migać (co widać pod koniec filmu). Reinstalowałem sterowniki do karty graficznej i monitora. Kable dokładnie podociskane. Jakiś pomysł co może być powodem takiego zachowania? Nie widzę nigdzie opcji usunięcia tematu. Już poradziłem sobie z problemem - przepraszam za kłopot, można usunąć. PS> Pomogło odinstalowanie sterowników od karty grafiki w trybie awaryjnym i przywrócenie ostatnio działających przez system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...