lspm Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam mam takie glupie pytanie: od zawsze miałem Seagate'a z takim patentem, co się seashield nazywa. Ostatnio zmieniłem na Maxtora i na nim od dołu jest wszystko odsłonięte. Czy jak skieruję w niego (tzn w spód dysku) wentylator to nie zapcha mi się coś w nim?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Jesli nie masz w okolicach wiórek miedzianych/aluminiowych/stalowych i po pokoju tez ci cos takiego nie lata, to nie powinno byc problemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Seagate juz w Barracudzie 7 tez juz nie ma oslony. Sam nie wiem dalczego. Moze sie cos grzalo przez te gabke, albo zwykle oszczednosci. Nic sie zapchac nie mozesz, bo elektronike mozesz w kazdej chwili po prostu odkrecic i wyczyscic (na pewno nic nie zniszczysz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...