kelcior Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Stronka: http://www.artscow.com/ (trzeba sie zarejestrowac) Bezposredni link do tworzenia podkładki: http://www.artscow.com/photo-gifts/mousepad/large-mousepad-160 Instrukcja w j.angielskim (zaczerpniete z Reddita): http://i.imgur.com/x5R62H4.jpg Kupony zmieniające cene na 0.99$ i darmową wysyłkę: Z099PLAYVXYGU , payforitjustdolar lub 99centdiscount Obrazki powinny miec wymiary 950x800 (lub wieksze, byle proporcje były zachowane) Osobiscie wyciąłem sobie taki o: http://imgur.com/ykaCvmv A tak wygladaja gotowce: http://imgur.com/a/xtHCs Moze komus sie przyda. :> Edit: Płatność Paypal lub kartą kredytową. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez kelcior 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Brzeg podkladki mogliby jakos obrobic bo ten material pewnie zacznie sie rozlazic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ile się czeka na dostawę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 2 tyg. do miesiąca. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Dzis do mnie dotarla, wyglada rewelacyjnie. Nie ma pikselozy mimo sporej rozdzielczosci obrazka ktory wybralem, dobrze wycieta (nic nie poszarpane), dobrze sie trzyma biurka. Jesli chodzi o sama "wspolprace" z myszka to tylka nie urywa, czesciowo pewnie dlatego ze mam metalowe slizgacze w myszce wiec to kiepskie polaczenie + juz sie przyzwyczailem do metalowych padów (razer exactmat) Dotarla ekspresowo jak na Chiny bo zamowienie skladalem 21'go, bodajze 25'go wyslali. Edytowane 2 Września 2014 przez kelcior 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 W sumie ~3,2zł za podkładkę to nie dużo, więc i ja się skusiłem :) Tak samo z Wiedźmińskim motywem: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Moja dziś doszła.Niestety, obraz który wybrałem był na niezbyt białym tle, przez to odbiło się to na podkładce (obraz dopasowywany) Ale i tak jest nieźle. Wysyłka ich kosztowała 2$. Ciekaw jestem gdzie zarobek ;DPS. 3,20? Jakis dziwny przelicznik masz, ja zapłaciłem coś poniżej 3 zeta. [; Edytowane 11 Września 2014 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) To nie jest cena jaka zaplacili za wysylke tylko informacja o wartosci przesylki. (np. dla urzedu celnego. ) Edytowane 11 Września 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Moja dziś doszła. Niestety, obraz który wybrałem był na niezbyt białym tle, przez to odbiło się to na podkładce (obraz dopasowywany) Ale i tak jest nieźle. Wysyłka ich kosztowała 2$. Ciekaw jestem gdzie zarobek ;D PS. 3,20? Jakis dziwny przelicznik masz, ja zapłaciłem coś poniżej 3 zeta. [; Chińczycy są w stanie wysłać za darmo kabelek wartości 0.98 USD (i nawet doszedł i działa) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Jedynie przez paypal można tam płacić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Masz w pierwszym poście że PayPal i kartą kredytową. Ja płaciłem przez PayPal.Faktycznie, wartość podkładki. Koszt wysyłki wedle pieczątki to 012,20$ o.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 I tak oto wyglada podkladka na zywo. Ciri moglaby byc bardziej na prawo ale grafika juz sie konczyla. Co do samej podkladki to ciekawe jak ten material z nadrukiem bedzie sie zachowywal po dluzszym uzytku. A ponizej jeszcze zdjecie z konfrontacji: myszka z wish.com vs. MS Sidewinder Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 Sorry, że odkopuję, ale za nic nie mogę wybrać opcji zapłaty kartą.. Czy udało się komuś tego dokonać? Opcja karty pojawia mi się dopiero powyżej 10$, a poniżej niby jest "Paypal or credit card", ale nie ma pól do wpisania danych karty, a po przejściu do podsumowania wyświetla jako payment method: paypal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...