samzi Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam zostałem posiadaczem laptopa lenovo ideapad z580 i mam z nim problem a mianowicie jakiś dzieciak z niego korzystał i był trochę zasyfiony jakimiś duperelami to co się dało usunąć usunąłem to co zostało jest w screenie niżej dodatkowo wyczyściłem go programem ccleaner i zrobiłem skan przez AVG na wysokim priorytecieale dalej jest z nim problem1. długo się włącza2. niekiedy podczas przeglądania stron www zacina sie przeglądarka tzn tak jak by caly komputer ponieważ kursor myszki zamienia się w kółko ekran na prześwitujący biały i nic nie można zrobić przez parę min. nawet podczas pisania tego postu to samo się stało ...3. podczas oglądania filmików na YT i filmów online co jakiś czas (nie na okrągło) przeważnie jak jest przez HDMI do telewizora podłączony wyskakuje jakiś błąd ze jakaś tam wtyczka "shock..... albo flash" nie pamiętam nie reaguje i trzeba kliknąć "kontynuuj" albo "zamknij" jak sie kliknie zamknij przeglądarka się zawiesza jak kontynuuj znika i można oglądać dalej no ale wyskakuje i wkurza :P4. tak jak w punkcie 2 i 3 dodatkowo czasami do tego i tez samo z siebie czasami wyskakuje komunikat od "Microsoft Windows" ze nie odpowiada i mogę zakończyć proces albo zaczekać aż na nowo zacznie działać ale i tak nie można nic kliknąć bo juz jest zawieszony i myśli Z góry wielkie dzięki za pomoc :) Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma Ti Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie lepiej by było postawić system od nowa ? Pewnie nałapał jakiegoś syfu i teraz się trudź... Spróbuj go przeskanować tak okazyjnie tym: -adwcleaner -malwarebytes Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Ma Ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...