komoornik Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Chodzi dokładnie o zasilacz Dell Oem HIPRO H875EF-00 875W 80 Plus Silver. Jego wymiary to: długość 16.5cm, szerokość 15.2cm, wysokość 9.8cm Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez komoornik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wejdzie do budy della z której pochodzi... niestety jest wyższy niż standartowe 86mm,,, albo pozostanie ci rżnięcie budy by wszedł... Norma u Della zrobic sprzet tak by nie szło innego dopasować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tyle to ja wiem :) Ale muszą być chyba na rynku jakies sensowne obudowy z większą ilością miejsca? Wiem, że Antec kiedyś wypuścił zasilacz który miał wentylator 12CM na zewnątrz obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Antec P182 nie powinien wymagać specjalnej rzeźby, by go pomieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tak. Jest jeszcze np. P183 - który mieści zasilacze CPX. Są też obudowy Big Tower. Tylko problem jest taki, że takie obudowy to powyżej 400zł. A ja nie mam zamiary wydawać więcej niż 200 :) Przejrzałem pół internetu - kiedyś były też takie trochę wyższe obudowy Chieftec - bez problemu by pomieściły. Ale nic nowego w sensownej cenie nie znalazłem :( 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 I nie znajdziesz. W tych Chieftecach zresztą też musiał byś ciąć blachę bo półka na zasilacz miała standardowe wymiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Tak. Jest jeszcze np. P183 - który mieści zasilacze CPX. Są też obudowy Big Tower. Tylko problem jest taki, że takie obudowy to powyżej 400zł. Antec P18x schodzą często dużo poniżej 200zł... używki w dobrym stanie. Sam sprzedałem (z trudem) P182 za mniej niż 150zł z wysyłką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...