vallentine Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam.Przymierzam się do zakupu proceosra i5 4460.Wybrałem sobie 2 płyty główne Gigabyte B85m D3H oraz B85 HD3 oczywiście obydwie w rewizji nr 1 bo nr 2 są strasznie "biedne". Jeszcze się zastanawiam którą wezmę.Teraz pytanie, jeżeli na płycie głównej bedzie starszy bios który nie obsłuży Haswell Refresh to jest taka możliwość aby sflashować nowszy bios z pendraka poprzez qflash? (nie wiem czy to do tego służy) z i5 4460 na pokładzie ??Pozdrawiam Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez vallentine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montex Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Mi na B85M-D3H (rev 1) działał HaswellRefresh (z "pudełka") - wersja biosu F9. :) Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez montex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...