nadi Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Hej mam sieciówke w kompie i jak sprawdzić jaki ma adres mac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 W windows 98, Me jest komenda winipcfg. Trzba ja wpisac w uruchom. Tam masz podany adres mac karty. W XP nie pamietam jaka jest komenda. Sa tez programy do sprawdzania ale jak narazie z zadnego nie kozystalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Program= LANguard. Poznasz też adresy MAC innych użytkowników LAN'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 w 2000/xp start-command-ipconfig /all lub start-command-getmac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 arp twoje ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no wpisałem tak jak mowiłeś 00-E0-7D-C3-1A-AD to jest to czy te dłuższe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A co niby jest dłuższe? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 to jest adres fizyczny co napisałem powyżej a to 069F06CC-E493-4399-B606-E7B0F58AFF98 nazwa transportu i już nie wiem które to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 To pierwsze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...