lucas22 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Warto wydać pieniądze na spektakl Roma i Julian? Widziałem, że autorem jest Krzysztof Jaroszyński (autor Graczyków) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nie, lepiej przyjść do mnie na zajęcia. Dla panów poczekalnia z TV z magazynem Top Gear, panie odbywają indywidualne lekcje. Jeszcze lepiej kupić mustanga. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Chcesz iść? Idź, wydanie ośmiu dyszek na teatr (o ile dobrze wyczytałem ze strony) chyba Cię nie zabije, co najwyżej później będziesz mógł twierdzić, że definitywnie nie było watro ;) @SEKS_INSTR... - heh, Kre [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...