Skocz do zawartości
pavełek

Najlepsze sterowniki NVIDIA

Rekomendowane odpowiedzi

co byście polecali do karty gf 2 mx 200 32 mb aby najlepeij gry latały pod windows me

a

pod windwos xp chodziły filmy(nie muszą gry chodzić),

oczywiście dla me mogą być z innej serii a dla xp z innej chodzi mi konkretnie o serię bo robię format koledze i chcę mu zrobić żeby mu gry latąły pod me a pod xp filmy bo narazie to zwiechy pod me i xp na grach a filmy latają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co byście polecali do karty gf 2 mx 200 32 mb aby najlepeij gry latały pod windows me 

pod windwos xp chodziły filmy(nie muszą gry chodzić),

oczywiście dla me mogą być z innej serii a dla xp z innej chodzi mi konkretnie o serię bo robię format koledze i chcę mu zrobić żeby mu gry latąły pod me a pod xp filmy bo narazie to zwiechy pod me i xp na grach a filmy latają

mi 2 MX i 2 TI najlepiej chodzily z 30.82.

co do omeg to sciagalem je ze strony omegi, ale musiali je usunac :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to spoko sciągnę je a z jakiej strony polecasz??

z nvidia.com??

nie wiem gdzie je mozesz teraz znalezc, bo obecnie jade na omegach

a czym różnią się omegi od referencyjnych??

maja lepsza jakosc generowanego obrazu przy niewielkim spadku wydajnosci, przynajmniej u mnie. Ja mam ustawiona jakosc na MAX i widac roznice w jakosci nawet bez AA i Anizo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze ci muwić tylko że to jest komp do pisania prac dla mojej starszej siostry więc nic nie dołożą a pozatym zaczęli budowę rok temu i nie ma kasy na kompa więc ja muszę to podkręcić

ma cel 950/hula na 1063 mhz nistety nic poza zmianą magistrali w biosie sl-fvb nie ma 40 gb dysk ten gf dźwięk jakiś lepszy dvd i nagrywara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorx za odkopanie tematu ale chyba nie ma sensu zakladac nowego traktujacego o tym samym

Otoz zainstalowalem sobie stery do nfoce 3.13 w ktorych zawieraly sie stery do grafy 52.16 :x

na tych sterownikach w 3DMarku 2k1 mam niecale 6000 punktow...

natomiast po zainstalowaniu 45.23 mam ponad 11k 8O

teraz pytanie jakie sa najlepsze stery do gf4 ti 4200 (tego co w podpisie)??

oraz ktore z nich oferuja mozliwosc zmiany czestotliwosci taktowania ramu i gpu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi