pc338 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 to mój zasilacz: http://www.i-tec.pl/?t=3&v=134 czy on się nadaje do podkręcenia mojej karty graficznej? (chociaż trochę żeby mieć te 5 fps więcej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Teoretycznie ma wystarczającą moc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Teoretycznie. I-tec to producent zasilaczy z czarnych list. Dla ich "topowych" modeli pewnie nie będzie tak źle, ale patrząc na tabliczkę znamionową tego "cudu" techniki mam pewność że przyzwoity zasilacz mocy 500W w testach spuściłby mu łomot. Tym niemniej przypuszczam że powinien sobie poradzić bo obciążenia dużego z 660ti nawet po OC to mu nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...