czocza Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam, Mam problem, zainstalowałem na nowym systemie Windows 7 Home Edition Operę, wersja 23.0.1522.77. Przed formatem zgrałem cały folder Opery i między innymi plik wand.dat aby nie wpisywać od początku po formacie wszystkich haseł lecz w nowo zainstalowanym systemie w katalogu C:\Users\XXX\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable nie widzę pliku wand.dat oraz pliku bookmarks.adr. Proszę o pomoc? Gdzie teraz Opera przechowuje hasła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pliki te masz najprawdopodobniej z ostatniej wersji stabilnej serii 12.xx, wiec musiałbyś zainstalować tą wersję (na pewno jest do pobrania) i wtedy przenieść te dane. Obecna wersja 23. to już praktycznie inna przeglądarka, inny sposób przechowywania danych itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...