Antrix Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak w temacie. Chce zakupić komputer (składany), ale niestety nie znam się na komputerach, więc myślę, że mi doradzicie. Osobiście sam nie złożyłem zestawu. Kwota która dysponuję to 3500/4000 zł Komputer ma być zajebisty do grania, oczywiście też będę w chodził w nim na internet, to żeby nie było, że net będzie mi mulić. Chciałbym, aby posiadał 8/16 GB Ram. Karta która "wpadła mi w oko", to: Karta graficzna Gigabyte GeForce CUDA GTX780 3GB - (GV-N780GHz-3GD) Jest o 100 zł droższa od: Karta graficzna Gigabyte GeForce GTX 780, 3GB DDR5 (384 Bit), HDMI, DVI, DP, BOX (GV-N780OC-3GD) Ponieważ do CUDA, można podłączyć jeszcze jedną kartę graficzną, czyli będzie 2x wydajniejsza i sprawniejsza. 2 kartę planuję kupić, gdy uzbieram. :D Proszę Was, aby złożyć jakiś PRO ELO SUPER HIPER zestaw do gier, który pozwoli mi napierdzielać na wszystkich ustawieniach na FULL, żeby wszystkie gry chodziły - te które są i te które wyjdą. Linki do kart: http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-cuda-gtx780-3gb-gv-n780ghz-3gd-616432/]Karta graficzna GeForce CUDA GTX 780 3GB http://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-780-3gb-ddr5-384-bit-hdmi-dvi-dp-box-gv-n780oc-3gd-582979/]Karta graficzna GeForce GTX 780 Jeśli uważacie, że owe karty są "do [gluteus maximus]" to proszę Was o dobranie jakiejś naprawdę super karty. Proszę Was o złożenie jakiegoś super komputera do gier. Jest to bardzo pilne. Dziękuję! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antrix Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tak jak mówiłem, nie znam się na komputerach.. :/ Jeśli taka karta jest do kitu, to proszę złożyć jakiś dobry do gier. Nie będę go podkręcał to napewno. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antrix Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A mógłbyś złożyć jeszcze zestaw za 3500 tysiąca? i podałbyś mi do oby dwóch link do koszyków? Byłbym niezmiernie wdzięczny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digichaos Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Zaproponuje Ci moj Nowy uzywany zestaw Procesor i5 4960k - Idealny - Bardzo dobra sztuka trzyma 4.6 na 1.3v - procesor nowy ma niecaly miesiac - kupiony w proline - oczywiscie gwarancja 36 miesiecy Chlodzenie CPU: HR-02 MACHO BW Gigabyty Z97 Gaming 5 - Idealna - kupiona wraz z procesorem pelen box - gwarancja proline tez 3 lata Crucial Balistix Sport 2x8 GB - z pierwszego zestawu - uzywalem jedna kosc tu i tu - stan idealny dobre pamiatki - gwarancja wieczysta dolaczam dowod zakupu Crucial MX100 256 GB - kupiny wraz z Procesorem i Plyta Glowna w proline - stan idealny - przepracowal moze z 10h - gwarancja proline.pl Sapphire R9 290 Trix 4GB stan idealny pelen box - kupiona w lutym - gwarancja 2 lata iComp - nie krecona - gdyz niema poco - faktura zakupu oczywiscie do karty Zasilacz Chieftec 850W APS - stan idealny - kupiony w lutym - gwarancja w ESC.pl Obudowa SilentiumPC Aquarius - co moge powiedziec mocarna ladna obudowa idealna do chlodzenia wodnego - ma wszystko co trzeba kupiona w proline z cala reszta - stan sklepowy @wszystko jest nowe dopiero co złożone - niestety wyjeżdżam za granice i nie potrzebuje komputera przy czym nawet się nim nie nacieszyłem Całość złożoną oddam za 3800 niech znawcy potwierdza ze niema nic lepszego za ta kwotę Prosze o info jakbys byl zainteresowany Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Digichaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digichaos Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 ładny zestawik ale dla kogoś kto się nie zna to tego nie wykorzysta i kto dobierał taki zasilacz? ;) Wiesz co ja dobieralem pewnie powiesz poco tyle chcialem zrobic 3 monitory + drugi R9 290 Trix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialykucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 @ Digichaos Składa się tak ze składam kompa chce go kupic w tym tygodniu i zastanawiam sie nad twoja oferta ale jakos boje sie uzywanych komuterów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Z nowych części wyszło coś takiego: http://www.morele.net/inventory/info/rSbZj7/ Najwyżej taktowana i5 z zablokowanym mnożnikiem. Do tego R9 290 - świetnie wypozycjonowana cenowo karta. Nie zapomniałem o zasilaczu na sprawdzonej konstrukcji elektronicznej. Byłoby idealnie, gdybyś znalazł dodatkowe funduszy na SSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digichaos Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 @ Digichaos Składa się tak ze składam kompa chce go kupic w tym tygodniu i zastanawiam sie nad twoja oferta ale jakos boje sie uzywanych komuterów ... Hej Jasne ze Cie rozumiem - bo to jednak nie 100zl Tylko ze moj komp jest uzywany nowy - i wszystko masz na gwarancji o do wszystkiego masz faktury paragony itp tylko z dobrych polskich sklepow wiec uwazam ze ryzyko jest znikome a cena .. no coz mysle ze bardzo atrakcyjna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...