Grzechoslaw Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Hej, planuje zakupić nową kartę graficzną, myślę o tym modelu Link. Tylko muszę mieć pewność, że zasilacz, który mam wystarczy. Specyfikacja: Intel CORE i5-3470 AMD Radeon HD 7850 1GB GDDR5 (tę grafikę planuję wymienić na podaną wyżej) 4 GB RAM Zasilacz Aerocool ATX AEROCOOL STRIKE-X 500W Płyta głowna MSI B75MA-P45 Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 500GB, SATA III, 7200RPM Co myślicie? Dodatkowo planuje też dokupic 4GB pamięci RAM, posiadam 4GB z GoodRam i planuję dokupić Link - to ta sama kość, którą mam teraz. Jeszcze pytanie odnośnie tej grafiki, dobry wybór? Czy polecalibyście jednak coś innego? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Da radę mimo że to budżetówka . Co do karty - zamiast GTX-a można brać R9 280X np. od Asusa za 1 138 zł . Karta równie wydajna a tańsza . 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...