Pitbull82 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Zna ktoś może wykonawców tego typu muzyki, lub chociaż jakieś utwory:?: Bo bym chciał usłyszeć jak metal wygląda w dalekowchodniej wersji językowej :lol: O ile istnieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 hmm tez jestem zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 coś czuję że nikt się niespotkał z japońskim* ----------------- *chiński, wietnamski, koreański, etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 transgressor (chyba tak to sie pisalo) japonska ciezka kapelka. zajebiste kawaleczki. mialem na kasecie ale gdzies mi zaginela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 japonski metal mowisz :lol: :lol: :lol: [joke mode on] z tego co wiem to jedyna grupa metalowa z kraju samurajow popelnila wczoraj zbiorowe sepuku [joke mode off] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 LOL Japoński metal chciałbym go usłyszeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a kto zna moze jakas taka muzyczke z krajow arabskich - to ich żępolenie na nie wiem czym i to wycie - aeeeeaaaahalomahahahaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 spotkałem się z japońskim rapem/hip-hopem - o zgrozo 8O ale metal... hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 metal jest calkiem ok, kiedys cos takiego na mtv lecialo. mi sie poodbalo, ale o ile pamietam to oni po angieslku spiewali, ale ja tam wole czeski metal: http://home.internet.cz/maffet/www/xiii_stoleti/ naprawde polecam, a zwlaszcza kawalek: Trinacte Znameni, heh jak ktos powie ze to jest kijowe to ...a nie bo znowu bedzie ze na kogos najezdzam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Pitbull82 Kiedyś słyszałem kapele TSUNAMI, nawet nieźle grali. Teksty śpiewane po japonicku - niezwykłe doznania słuchowe. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 a kto zna moze jakas taka muzyczke z krajow arabskich - to ich żępolenie na nie wiem czym i to wycie - aeeeeaaaahalomahahahaaaa znam z krajów indyjskich Panjabi Mc's np. najnowszy singeielek Jogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Punjabi to nie metal ;) Muzyka arabska jest super - na satelicie ciekawe rzeczy mozna sobie znalezc... np jakis koles <span style="color:red;">[ciach!]</span>li cos po arabsku przez okolo 3h pogwizdujac i podspiewujac... aaaa! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 japonskiego metalu nie slyszalem, ale slyszalem japonski rock (zespol XJAPAN). macie tutaj stronke z japonskimi zespolami (przed chwila znalazlem na necie http://www.jrock.hg.pl/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Oki, dzięki za odpowiedzi :) Kilka piosenek tsunami znalazłem na kazie i ściągam. Jak przesłucham to powiem czy fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja znam czeski gothic metal :-) zespół XIII Stoleti :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ściągnąłem...posłuchałem...i... ...kiłaaaaaaaaaaaaaaaa! niepolecam :? choć jak kto lubi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...