Quake96 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Witam :)Temat zakładam w imieniu siostry, więc dysponuję tylko taką wiedzą jaką ona mi przekaże. Problem polega na tym, że w Google Chrome jak to moja siostra określiła "rozdzielczość jej się zepsuła" i wygląda to tak:Podobno okno czatu powinno się mieścić na całym ekranie a tak nie jest, no i jak widać czcionka uległa jakiejś "deformacji". Dodatkowo okno konwersacji wygląda tak:Zoom przeglądarki ustawiony na 100%, rozdzielczość ekranu nie była zmieniana. Przeglądarka została zarówno przeinstalowana jak i podobno zostały przywrócone oryginalne ustawienia. Ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić? Osobiście nie używam Chrome, ani nie mam tego laptopa przed sobą, więc sam nie jestem w stanie za wiele wymyśleć. Macie jakieś rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma Ti Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Może to jakieś rozszerzenie czy coś ? Loguje się na swoje konto google ? Możliwe że odrazu instaluje sobie to 'coś' po prostu logując się. Edytowane 2 Września 2014 przez Ma Ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluro Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 a jak z rozdzielczością ekranu jest ? możliwe ,że cos w tym sie namieszało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Jednoczesne wciśnięcie CTRL i - coś zmienia? EDIT: można jeszcze wyczyścić pamięć podręczną - CTRL SHIFT DEL (jednocześnie): Opróżnij pamięć podręczną, od samego początku najlepiej. Edytowane 2 Września 2014 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ma Ti Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 A próbowałeś tutaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...