xeds Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Witam. Mam pytanie chcę wymienić router(Dynamode r-adsl-c4wg2) na nowy. Jaki śtani router kupić do domu? Jakiś niedrogi z dobrym zasięgiem(najlepiej dostępny na allegro.). Jeszcze mam pytanie co będzie mi potrzebne (informacje itp) do konfiguracji nowego routera. Edytowane 2 Września 2014 przez xeds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cyfer Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Z tego co czytam na temat Twojego aktualnego sprzętu to jest to ADSL-owy router. Szkoda, że nie napisałeś jego specyfikacji Twoje oczekiwania powinien spełnić ten TP-Link TD-W8951nd http://www.skapiec.pl/site/cat/45/comp/1955965Podłączasz, konfiguracja jest prosta i działasz. Poza tym poczytaj opinię na opineo czy innych forach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...