Paszczak_PL Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Wiem że na tym forum ta płyta to może śmieszność wogle nie dla podkręcaczy heihe no ale nie o to chodzi!Otóz dorwałem niedawno programik który z poziomu windy zmienia FSB?Mam jednak wątpliwości jak to działa czy dobrze no i wogóle :roll: 8O :?: :?: ---- ECS K7S5A ver 1.0 D1000@???? Matrox G400 Maxtor 40GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Jaki to program??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Cytat Wiem że na tym forum ta płyta to może śmieszność wogle nie dla podkręcaczy heihe no ale nie o to chodzi!Otóz dorwałem niedawno programik który z poziomu windy zmienia FSB?Mam jednak wątpliwości jak to działa czy dobrze no i wogóle :roll: 8O :?: :?: ---- ECS K7S5A ver 1.0 D1000@???? Matrox G400 Maxtor 40GB Wystarczy zobaczyc czy ten program wykryje Twoja plyte, ale jestem pewnien ze tak (dosc popularna plyta) i nic nie trzeba pekac. Podkrecac co 1 mhz i juz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 zaraz...aha juz chfsb jakos tak chodzi pod dosem tzn na moim XP pod konsola dosową raczej.... :o no dobra jak tak to sprobuje i dam znac!Aha i jeszcze cos ... 8O :arrow: robił ktoś na tej plycie upgrade BIOSU na tak zwany OC Bios i jakie sa rezultaty zalezy mi zdeka na stabilonosci!THX ---- :idea: NA PODKRĘCANIU ŚWIAT SIĘ KOŃCZY :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Cytat zaraz...aha juz chfsb jakos tak chodzi pod dosem tzn na moim XP pod konsola dosową raczej.... :o no dobra jak tak to sprobuje i dam znac!Aha i jeszcze cos ... 8O :arrow: robił ktoś na tej plycie upgrade BIOSU na tak zwany OC Bios i jakie sa rezultaty zalezy mi zdeka na stabilonosci!THX ---- :idea: NA PODKRĘCANIU ŚWIAT SIĘ KOŃCZY :idea: Ponoc te plyty stabilne sa. Ale co z tego jak sie nie da podkrecac na nich :( Co do mozliwosci to trzeba samemu sprawdzic. Upgraduj biosa, nic sie przeciez stac zlego nie moze (chyba ze prad wylacza) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 ECS K7S5A ver 1.0 D1000@???? Matrox G400 Maxtor 40GB Wystarczy zobaczyc czy ten program wykryje Twoja plyte, ale jestem pewnien ze tak (dosc popularna plyta) i nic nie trzeba pekac. Podkrecac co 1 mhz i juz :) Programik ten z dosa to chfsb i pozwala używać FSB dostępnego dla danych ukłądów PLL (dla tego ECS'a bodajże 112, 124, 133, 150) Podobnie programik SoftFSB dla WIN Qmpel ma tą płytę i D1000 - chodzi na 1120MHZ (nap. nominał - nie pomalował L7 Ogólnie płyta FUJJ !!! i lepiej już coś na KT133A lub KT266A zależnie od pamiątek (drożej o ok. 70zł ale warto) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...