krzysiu Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Niedlugo planuje kupic wyzej wspomniany procek, ale niestety nie moge sie zdecydowac jaka plyte pod niego wybrac. Co do ceny to moge przeznaczyc do max 400zł. Wymagam zmieny napiecia, mnoznika, FSB z poziomu biosu, port IrDA (teraz chyba juz kazda ma), miejsce na DDRy, zintegrowany dzwiek, moze miec rowniez siec, ale nie koniecznie. Pomozecie doradzic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Czy nie lepiej kupić athlona 1800(bo 1700 już nie produkują i ciężko dostać ) i kupić do tego 8RDA+ albo NF7-S??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A może takiego Solteka jak u mnie w podpisie? ...i cena całkiem przystępna :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 MSI KT4V za 340 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Abit nf7 - s v2.0, jak chcesz tańszą to epoxa 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 MSI KT4V za 340 zł. Albo MSI KT4Ultra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A może takiego Solteka jak u mnie w podpisie? ...i cena całkiem przystępna :) ? ja bym własnie tak zrobił dobra płytka ma dzwiek i ma cudowne osiągi w fsb a mój epox nie chce wstać na 200 za chiny nawet nie postuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 A może coś takiego za 399 zł w proline : MSI K7n2 Delta-l Nforce 420/socka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...