Mitso Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Witam przedstawie teraz moj problem. Minaowicie kupiłem sobie radeona r9 270x wczesniej miałem geforca gts450 i po wymianie kart zaczeły sie problemy. Wsadziłem nowa wszystko ładnie podpięte i następnie jade z przeinstalowaniem systemu. System przeinstalowany sterowniki poinstalowane no i wiadomo trzeba zresetować system i tu zaczynaja sie problemy wiec tak. Po zresetowaniu kompa nie chce wstać system zatrzymuje sie na ...Loading Operating System... i nic nie jestem w stanie zrobić. Jedynym sposobem by zbootwoac system jest włożenie do DVD romu płytki z Windowsem. Druga sprawa. Gdy system jest włączony maxymalna rozdzielczosc dla ekranu to (1600x1200) przy monitorze full HD. Sterowniki na bank sa zainstlowne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 system przeinstalowany (nakładka) czy format i instalka? Jeśli opcja nr 1 bardzo możliwe, że zostały jakieś resztki po sterach nV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...