misiu36100 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Witam jest cała masa opisów na necie jak pozbyć się reklam.Programy które blokują wyskakujące okienka z reklamami np typu AdBlock blokują mi reklamy ale oprócz tego filmy z wiadomościam które poprzedzają reklamy są całkowicie blokowane a takowe lubię oglądać.Jak rozwiązać ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 W AdBlock podczas pobytu na stronie z filmami wystarczy kliknąć na "wyłacz blokowanie na ......." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Podaj przykład strony. Nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 A mnie sie to rowniez zdarzylo. tvn24.pl, chociaz ostatnio rzadziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) na komputroniku np wysypuje sie caly layout strony + brak grafiki z zalaczonym addblockiem :) Edytowane 8 Października 2014 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 U mnie komputronik działa normalnie - Chrome 38.0.2125.101 (64-bit) linux. Adblock zgłasza 4 zablokowane. Pytanie: który dokładnie adblock - ten getatblock.com, czy adblockplus.org? Ja mam tego pierwszego. Co do filmów, faktycznie - gdzieś mi się zdarzyło. Nic dziwnego, webmasterzy zaczynają coraz bardziej walczyć z adblockami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Adfender. Filmom nie przeszkadza, nie zostawia pustych miejsc po reklamach, jedt do Crome, Firefoxa, czy zarazem do IE. Lekki. Nie spowalnia i na 100 kartach. http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.adfender.com/&prev=/search%3Fq%3Dadfender%26safe%3Doff Czego akurat adfender? Bo nie sypie błędami. Dziś zainstalowałem platny adbloker http://www.windowsdeal.com/w/anvi-ad-blocker-pro-discount-coupon-code/ Okazal się bardziej problematyczny i słabszy od adfendera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Pytanie: który dokładnie adblock - ten getatblock.com, czy adblockplus.org? Ja mam tego pierwszego. Co do filmów, faktycznie - gdzieś mi się zdarzyło. Nic dziwnego, webmasterzy zaczynają coraz bardziej walczyć z adblockami. adblockplus.org uzywam. Wylaczam takze wszelkie przyciski spolecznosciowe. Co do walki z addblockerami to niech najpierw ogranicza nawal reklam. Taki filmweb wywala kilka reklam + czasami otwiera nowe karty z reklamami. Juz nie mozna nawet obejrzec zdjec z filmow z wlaczonym addblockiem. Niedlugo bedzie trzeba ogladac 30min reklam dla dostepu do strony. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Października 2014 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...