mati3341 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Witam chiałbym tylko upewnić się, czy złożony przeze mnie zestaw ma ręce i nogi. Czy jego części będą współgrać i czy nie warto wybrać czegoś innego. Dużo czytałem i udało mi się poskładać coś takiego http://www.morele.net/inventory/info/gMOq5G/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Dysk zmień na WD Blue 1TB , procek na I5 4590 - tańszy i równie dobry . Reszta OK ( w tym budżecie ) . Edytowane 5 Września 2014 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati3341 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 ok dzisiaj zamawiam zestaw tesela, ale możecie jakoś uargumentować te zmiany ramu, płyty i procesora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 I5 4690 to faktycznie najmocniejszy procek non-K ( I7 nie liczę ) . Ale jego opłacalność jest średnia , podobnie jak 4670 . Lepiej opłaca się 4590 - ~50 zł w w kieszeni a różnice w wydajności marginalne , 4590 jest tylko o 200 mhz niżej taktowany . Ram - ma ciaśniejsze timingo , CL9 zamiast CL10 , czasami da to parę % w wydajności . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati3341 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Okej dziękuje wam. Mimo wszystko wezmę 4690. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Witam, dołączę się aby nie zaczynać nowego tematu. co sądzicie o: 1. proc K aby później się trochę pobawić (narazie na box'owym wiatraku) 2. czy ta płyta główna się nadaje? 3. czy grafe zmieniac? (komp do grania, ale i potem jak kupię monitor to i film chciałoby się w 4k obejrzeć...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...