maciej1993 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Witam wszystkich jestem tu nowy na tym forum a więc proszę o wyrozumiałość. Przejdę od razu do rzeczy mam w planach kupić laptopa przedział cenowy ok 2000-2500zł ja w zakupie kieruje się zwłaszcza szybkością procesora powiedzmy intel core i5 taktowanie 2,5ghz no i dysk twardy tak 500gb jeżeli chodzi o kartę graficzną to nie jest aż tak istotne karta jak będzie miała 1gb to wystarczy. myślałem o dwóch modelach i tak rozważam mianowicie o Acer ASPIRE E1-571G E:, Dell Inspiron 15R. Proszę o doradzenie ale jeżeli ktoś ma z was jakieś prepozycie to jestem otwarty na wszystkie i na uwagi z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Ilość pamięci karty graficznej nic nie mówi o jej wydajności. Do czego to ma być laptopa? Z systemem czy bez? 2500 to max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...