Syquest Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam big problem co ustawię w omegach np. częstotliwość zegara to po zresetowaniu komputera znów są standardowe :evil: Jak zrobić, aby zapamietało te ustawienia które ustawie?? Mam Ati radeon 7000 i windowsa XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mi tez sie one resetuja, ale ja go do podkrecania karty nie uzywam. stosuje Riva Tunner 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Panowie, jak bysce troszke poczytali to byscie wiedzieli ze trzeba podczas instalacji omeg właczyc HACKED DRIVER :!: . i bedzie loozik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Panowie, jak bysce troszke poczytali to byscie wiedzieli ze trzeba podczas instalacji omeg właczyc HACKED DRIVER :!: . i bedzie loozikhmmm IMHO zdaje sie ze jestes w bledzie...bo hacked drivers sa..ale dla Radkow takich jakie ty masz w podpisie (miedzy innymi)... a na pewno nie dla R7000.... a wracajac do topicu - ja uzywam Power Stripa ale chyba wroce do RivaTunera..jakis taki przyjemniejszy interfejs dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 kurna sory nie zalukałęm jakamasz grafe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...