Lisek^ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam pytanie. Otóż okoliczności zmuszają mnie do pracy przy składaniu lokalnej gazety. Jednak nie mam zielonego pojęcia jakim programem można to robić. Gazeta będzie oddawna do drukarni więc chyba musi to być zrobione w jakimś profesjonalnym programie. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoS Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Np. Adobe Page Maker. Obecnie chyba już w wersji 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 jest moze wersja pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 7 PL jeszcze nie mam.. ale 6.5 jak najbardziej.. a jeszcze fajniejszy jest Quark XPress... al eteż bardziej skomplikowany.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Microsoft Publisher prosty i fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Np. Adobe Page Maker. Obecnie chyba już w wersji 7. A wiesz może skąd można go ściągnąć? Najlepiej oczywiście z crakiem i w polskiej wersji, nie musi być nowa wersja, wystarczy nawet jakaś stara np. 6.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...