Bushido Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Moi Drodzy, w mieszkaniu do którego się wprowadziłem znalazłem to (real photo): Może na pierwszy rzut nie wygląda, ale TO JEST piecyk gazowy. Model TermaQ Electronic G-19-02 WGE0173000000/PL Sęk w tym, że ustawiony na najmniejsze zużycie gazu, oraz największy przepływ wody. Grzeje wodę na wrzątek, i nie idzie się normalnie umyć (pomijając fakt, że w każdym mieszkaniu jakie odwiedziłem jest podobny piecyk, wanna i uchwyt na słuchawkę na wysokości 50cm - dla kogo k*********? Dla karłów?!?!?!). Czy któryś z Forumowiczów na jakiekolwiek doświadczenia z obsługi podobnego ustrojstwa? Czy z miejsca dzwonić po Pana Andrzeja złotą roczkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Reaguje toto na kręcenie pokrętłami? Jak dasz wodę na minimum, rzeczywiście zmniejsza się przepływ a temp. jeszcze leci w górę? To samo z gazem, kręcenie wpływa na wielkość płomienia? Jeszcze się zwiększa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Toto to nasz polski Termet , tutaj jest strona tego modelu , a na niej ulotka i instrukcja . Zobacz do instrukcji jak go poprawnie ustawić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2014 Kup sobie od razu czujnik czadu.. 50zł nie majątek ale życie czy zdrowie tak. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 W czasach gdy pracowałem w hydraulice to wiem ze jest najlepszy przepływowy ogrzewacz wody na rynku ;)ps. Słuchaj Kwazora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...