LoogaS Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Do ilu da mi sie bezpiecznie podkrecic Athlona 800 mhz na plycie Abit KT7-Raid (swojego czasu wypasiona byla). Jestem totalna lama w tych sprawach wiec nie wiem tez jak to zrobic. Chodzi mi o podkrecenie bez jakiegos dodatkowego chlodzenia itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresco Fryzjer Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Miałem kiedyś tego abita - wyjebisty jest to fakt. Pędziłem na nim Duraka 1Ghz (morgan). Jeśli chodzi o samo podkręcanie to masz "kultowe" soft menu tam musisz zmieniać mnożnik(jeśli masz odblokowany), fsb i napięcie gdyby coś. Nie pytaj ile wyciągniesz z tego procka, bo to jest kwestia prób i błędów. Życzę owocnego kręcenia. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoogaS Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 No dzieki, zalatwie sobie jakis lepszy wentylator tylko bo procek ma ok 60 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresco Fryzjer Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 No dzieki, zalatwie sobie jakis lepszy wentylator tylko bo procek ma ok 60 stopni. Dobry wentyl to podstawa, ja swojego też muszę wymienić, bo jak kręcę na 2,4Ghz to też mam 60*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 szkoda, że nie masz kt7a bo wtedy miałbyś możliwość dania fsb 133, a na tej wątpie by Ci się to udało. Druga sprawa, to zmiana mnożnika. z tego co pamiętam nie masz tej możliwości nawet po zabawie z ołówkiem (chyba) więc wyciągniesz conajwyżej 120x8 czyli 960. Życze Ci lepiej, ale wątpie w to :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoogaS Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...