Skocz do zawartości
nrl

Seagate 120GB 8MB

Rekomendowane odpowiedzi

ja bym wolal 120 GB Caviar 8mbcache dlatego ze Seagate ostatnio mnie zawiodl za duzo problemow z nimi, szybko padaja a nawet ten model jakis kolo mial co chcesz kupic i mowil ze mu padl po tygodniu, ja bym sie zastanowij jeszcze przed kupnem tego dysku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe jak widac zawiodl sie i idzie do konkurencji normalna kolej rzeczy, zreszta ja tez zamowilem Barracude 120Gb 8mb A tak pozatym to ja nie weim co te dyski tak padaja. Ja mam jakeigos starego IBm 30gb 7200 i jeszcze nie mailem z nim zadnego problemu. Od roku bez formata sie kreci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem moze warto jeszcze raz zaryzykowac a moze nie(widocznie model byl wadliwy, nie all dyski sa 100% ,ale ma sie gware pod reka, no chyba ze to juz po 3 latach :D ale seagate napewno by sie pierwszy sypnal, chyba zeby trafil na dobry model :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie wiem moze warto jeszcze raz zaryzykowac a moze nie(widocznie model byl wadliwy, nie all dyski sa 100% ,ale ma sie gware pod reka, no chyba ze to juz po 3 latach :D ale seagate napewno by sie pierwszy sypnal, chyba zeby trafil na dobry model :D

Wróżką jesteś :?: Widzę, że tak to może powiesz jaka będzie kombinacja 6 liczb wygrywających w najbliższym losowaniu Dużego Lotka ?:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku, Caviary to ostatnio takie lipy jakich mało ! Seagate spoko, ale moim skromnym zdaniem rządzi MAXTOR. Maxtory są neizawodne i szybkie. Sam kupię Maxtora, bo mam trzech kumpli i jeszcze żadnemu się nie rozwalił, a IBMy, samsungi, WC i czasem Seagate po prostu się rozwalają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam kupię Maxtora, bo mam trzech kumpli i jeszcze żadnemu się nie rozwalił, a IBMy, samsungi, WC i czasem Seagate po prostu się rozwalają.

a ja mam kumpla co mu sie maxtor 3 razy rozlecial i teraz jest szczesliwym posiadaczem seagate.

sam jestm posiadaczem dwoch seagatow niedawno jeszcze trzech (sprzedany pracuje dalej). wczesniej od 94 roku caviary, seagate, maxtor, conner ;-) i nigdy zaden hd nie padl.

kolesie maja IBM, seagate i nikomu nic nie pada

tak pisac, ze to pada, a to nigdy imho nie najlepszy pomysl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe jak widac zawiodl sie i idzie do konkurencji normalna kolej rzeczy, zreszta ja tez zamowilem Barracude 120Gb 8mb A tak pozatym to ja nie weim co te dyski tak padaja. Ja mam jakeigos starego IBm 30gb 7200 i

nie martw sie, jeszcze Cie umrze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...