nrl Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam zamiar kupić ten twardziel możecie podać jakieś linki z testami lub swoje opinie (testy). WDC 80GB R.I.P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja bym wolal 120 GB Caviar 8mbcache dlatego ze Seagate ostatnio mnie zawiodl za duzo problemow z nimi, szybko padaja a nawet ten model jakis kolo mial co chcesz kupic i mowil ze mu padl po tygodniu, ja bym sie zastanowij jeszcze przed kupnem tego dysku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 hmmm.... myslisz ze on qpi od razu nastepnego WD, jesli padla mu wlasnie 80-tka??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 hehe jak widac zawiodl sie i idzie do konkurencji normalna kolej rzeczy, zreszta ja tez zamowilem Barracude 120Gb 8mb A tak pozatym to ja nie weim co te dyski tak padaja. Ja mam jakeigos starego IBm 30gb 7200 i jeszcze nie mailem z nim zadnego problemu. Od roku bez formata sie kreci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no nie wiem moze warto jeszcze raz zaryzykowac a moze nie(widocznie model byl wadliwy, nie all dyski sa 100% ,ale ma sie gware pod reka, no chyba ze to juz po 3 latach :D ale seagate napewno by sie pierwszy sypnal, chyba zeby trafil na dobry model :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam ten dysk od miesiaca i zadnych zastrzezen nie mam. No moze pozatym ze troszku sie grzeje przy wylanczonych wentylach. BTW:Dostalem na niego 3 lata gwarancji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Here ya go http://www.hardwarezone.com/articles/artic...?cid=10&aid=788 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Looknijcie na Write speed w HDtachu WOW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 no nie wiem moze warto jeszcze raz zaryzykowac a moze nie(widocznie model byl wadliwy, nie all dyski sa 100% ,ale ma sie gware pod reka, no chyba ze to juz po 3 latach :D ale seagate napewno by sie pierwszy sypnal, chyba zeby trafil na dobry model :D Wróżką jesteś :?: Widzę, że tak to może powiesz jaka będzie kombinacja 6 liczb wygrywających w najbliższym losowaniu Dużego Lotka ?:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Człowieku, Caviary to ostatnio takie lipy jakich mało ! Seagate spoko, ale moim skromnym zdaniem rządzi MAXTOR. Maxtory są neizawodne i szybkie. Sam kupię Maxtora, bo mam trzech kumpli i jeszcze żadnemu się nie rozwalił, a IBMy, samsungi, WC i czasem Seagate po prostu się rozwalają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Sam kupię Maxtora, bo mam trzech kumpli i jeszcze żadnemu się nie rozwalił, a IBMy, samsungi, WC i czasem Seagate po prostu się rozwalają. a ja mam kumpla co mu sie maxtor 3 razy rozlecial i teraz jest szczesliwym posiadaczem seagate. sam jestm posiadaczem dwoch seagatow niedawno jeszcze trzech (sprzedany pracuje dalej). wczesniej od 94 roku caviary, seagate, maxtor, conner ;-) i nigdy zaden hd nie padl. kolesie maja IBM, seagate i nikomu nic nie pada tak pisac, ze to pada, a to nigdy imho nie najlepszy pomysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hehe jak widac zawiodl sie i idzie do konkurencji normalna kolej rzeczy, zreszta ja tez zamowilem Barracude 120Gb 8mb A tak pozatym to ja nie weim co te dyski tak padaja. Ja mam jakeigos starego IBm 30gb 7200 i nie martw sie, jeszcze Cie umrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...aj+z+Google&lr= KURDEEEE :P http://resellerratings.dealtime.com/xPR-Se...~RD-92065926788 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...