Rhaz Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Panowie, mam awarię kompa i zdecydowałem się w związku z tym na upgrade. Muszę mieć nowego na weekend (praca) więc na złożenie zamówienia mam kilka godzin, decyzję muszę podjąć bardzo szybko. Zdecydowałem, że zarówno finansowo jak i wydajnościowo pasuje mi zestaw z polecanych na ten miesiąc za 3800, tknęło mnie tylko, że ja tak na prawdę nigdy tego procesora nie będę podkręcał bo jest mi to do niczego nie potrzebne. Czy w związku z tym warto oszczędzić i wziąć inną płytę i procka, 4590 i jakąś płytę na H? W skrócie, czy nie podkręcając i tak warto kupić i5'tke z K na płycie z Z czy to strata kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhaz Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Tak zrobię, nie kręcony proc = boxowy wiatrak czy doinwestować w coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Na Twoim miejscu zainteresowałbym się takim zestawem: http://www.morele.net/inventory/info/yFlmfR/ Non-K z R9 290 i SSD Intela. Do i5-4590 dorzuciłem chłodzenie SilentiumPC. Powinno być cicho w spoczynku, w obciążeniu i tak wszystko zagłuszy R9 290 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obijak Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Grasz w pracy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...