ma1y Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Cześć, Mam kompa na z87 gryphon + zasilacz Corsair RM650W i raz na jakiś czas nie chce się kompa odpalić - wydaje dzwięk jak by wstawał i dostaje czkawki, Pyk, pyk, pyk a dioda mryga. Ubić ileś razy zasilacz i dopiero za którymś razem uda się odpalić. To MB czy zasillacz? Niestety nie mam zapasowago, wywiozłem daleko i mam problem. Dodam, że uśpiony potrafi się sam wyłączyć/zrestartować i odnajduję go w stanie czkawkopykania. PS.: Niestety nie udało mi się tego nagrać, zapominałem, a teraz nie mogę wywołać tego cudnego stanu. Dzięki. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Panie, Panowie, nagrałem dzięk. https://dl.dropboxusercontent.com/u/3513068/IMG_0969.MOV Znacie coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...