ModdingKing Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Witam ponownie wszystkich maniaków modingu. Po kilku latach przerwy postanowiłem wrócić do tego pięknego hobby by podbudować naszą scenę moddingu bo mam wrażenie, że umiera. Zacznijmy od początku, projekt powstał w głowie jakiś czas temu i postanowiłem go zrealizować. Obudowa jaką będziemy psuć jest Aerocool Striker X Air całkiem duża obudowa i fajniutka do modowania w moim ulubionym stylu industrial. Kilka słów o elementach i sponsorach projektu. ROG ASUS : ASUS Maximus Formula VI (Z87)ASUS POSEIDON-GTX780-P-3GD5 EKWB : EK-Supremacy EVO - Acetal EK-HDC Fitting 16mm G1/4 - Black - 12pscEK-FB KIT ASUS M6F - Acetal+NickelEK-D5 Vario X-RES 100 (incl. pump)EK-UNI Holder D5 V2EK-Ekoolant EVO Blood RED (concentrate 100mL)EK-PSC Adapter 90° G1/4 Black - 6pscEK-CoolStream RAD XTX (360) AEROCOOL POLSKA : Aerocool Striker X Air LG : LG LG32LB5610 32" FullHD ta lista będzie uzupełniana z biegiem prac nad modem. Dzisiaj może mało pokażę ale dopiero co będę rozpoczynał prace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 woah, takiej obudowy to się nie spodziewałem (nie znałem tego modelu). Buda zupełnie nie w moim stylu, ale jestem ciekaw co z tego wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 jeden z najobrzydliwszych benchów (?) jakie widziałem o.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 jeden z najobrzydliwszych benchów (?) jakie widziałem o.o Co racja, to racja. :D Ciekawe, czy jest tam chociaż cokolwiek zrobionego z metalu, poza śledziami... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Finchy właśnie dlatego nadaje się na moda. Dammeron dużo jest zrobione z metalu prawie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Dzizas to wyglada jak tania chinska plastikowa podkładka pod lapka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Finchy właśnie dlatego nadaje się na moda. Dammeron dużo jest zrobione z metalu prawie wszystko Dla mnie jedyny mod nadający się do tej budy to kill it with fire. Imho jest przepakowana bajerami, zalatuje od niej festynem i tandetą. Ale nie uprzedzajmy, obyś coś z tego wystrugał ;) Chociaż jak mawia mój dziadek "z <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a bata nie ukręcisz" Dzizas to wyglada jak tania chinska plastikowa podkładka pod lapka no coś w ten deseń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Jak ją obedrzesz z całego tego plastiku na wierzchu i zostawisz samą bazę, to może coś by z tego było. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 dajcie się wykazać, mnie też się ten benchtable nie podoba, ale mod ma się podobać głównie właścicielowi :) jak zobaczymy jak idą prace to będzie można oceniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Obudowa wygląda jak statek obcych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 400 zl za kawalek plastiku... Hmmmmm No ciekawi mnie ten modzik, jak to bedzie finalnie wygladalo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Mnie to też ciekawi... na razie nie jest dobrze, choć może będzie z tego fajna baza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Buda już w częściach pierwszych i zaczynam ją od jutra modzić. A dzisiaj wspaniały dzień przyszły elementy z EKWB. Dziękuje firmie EKWB za zwodowanie projektu. nie są jeszcze wszystkie elementy układanki ale czekam na następne paczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 comming up .... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Matko boska kujawsko pomorska. Żeby doprowadzić tą skrzynkę do efektu poprzednich prac będziesz potrzebować chyba armii małych figurek W40K ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Matko boska kujawsko pomorska. Żeby doprowadzić tą skrzynkę do efektu poprzednich prac będziesz potrzebować chyba armii małych figurek W40K ;] OOO i to lubię wyzwanie :) aaa tak naprawdę nie jest tak źle jak by się wydawało mam przemyślane co i jak więc będzie OK a jak wyjdzie ocenicie na koniec. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 No to mamy nowe elementy układanki tym razem ASUS ROG ! Armour od razu zmodowałem i założyłem bloki wodne od EKWB. Wykonanie ROG to po prostu bajka ! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 o kurde, efekt pomalowania tych szczelin w shieldzie jest świetny! co to za farbki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Nie myślałeś o pomalowaniu bloku aby wbił się w obudowę płyty odcieniem? Czy będziesz lepić nakładkę na niego do jednej płaszczyzny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 wygląd płyty jeszcze się trochę zmieni bo mam pomysł ale o tym wkrótce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 o kurde, efekt pomalowania tych szczelin w shieldzie jest świetny! co to za farbki? ModdingKing, ale weź to pomaluje jeszcze raz, bo są prześwity... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Sorrki za brak aktualizacji ale nie chce was rozczarować, czekam na kilka elementów i potrwa to trochę :( Za to zapraszam do drugiej modyfikacji która powstaje DESKROG Projekt chwilowo wstrzymany na nie długi czas :) Edytowane 9 Listopada 2014 przez ModdingKing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...