__Juras__ Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Witam, Mam problem jak w temacie. Temperatury CPU nie przekraczają 55 stopni, dysk nówka, dopiero co zainstalowany OS Windows 7 32bit SP1 + aktualizacje na dziś dzień. Żadnych zbędnych programów. Sterowniki grafiki dla intela945gm aktualne ze strony intela. Oto zdjęcie ekranu z dziś. Proszę o jakiekolwiek sugestie: Edytowane 23 Września 2014 przez __Juras__ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Sprawdź ram memtestem. Daj zrzut smart dysku. Przeskanuj HDD: Kliknij przycisk Start. Wpisz „cmd” w polu uruchom i ENTER! Wpisz „chkdsk /f” i naciśnij ENTER. Funkcja „chkdsk” rozpocznie skanowanie dysku twardego w poszukiwaniu uszkodzeń, które mogą być przyczyną błędów STOP związanych z plikiem win32k.sys. Postępuj zgodnie z poleceniami wyświetlanymi na ekranie. Możesz też spróbować funkcji „sfc /scannow” - kontrola plików systemu z jednoczesną zamianą problematycznych plików. 0x8e - to najczęściej brak zgodności sprzętowej - uaktualnij bios i sterowniki. Edytowane 23 Września 2014 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 dziękuję za rady, Biosu wolę narazie nie tykać i zostawić jako ostateczność (nie mam programatora gdyby coś poszło nie tak) Sterowniki aktualne, OS także zaktualizowany. Pamięć podmieniona na testową, bo na tym sprzęcie odpala się memtest, ale nie zaczyna skanować. Nie wiem z czego to wynika, ale problem myślę, że słusznie bagatelizuję. Słuszna uwaga z tym Scandiskiem, zadziałam za 2-3 godzinki i dam znać. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...