tafla5 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Witam. Jako że bez komputera w dzisiejszych czasach ani rusz a opuszczam rodzinne gniazdko i zabieram swojego PC, muszę bratu złożyć maszynkę. Mam Gigabyte P55-USB3 i intel i5-760 i zasilacz 430W Pentagrama (wątpię żeby się na coś nadał). Proszę o dobór resztę części tak aby bf4 śmigał na średnich/wysokich. Zależy mi aby była to wersja w miarę budżetowa. Części mogą być używane np z Allegro lub OLX, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poston2000 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Witam. Jako że bez komputera w dzisiejszych czasach ani rusz a opuszczam rodzinne gniazdko i zabieram swojego PC, muszę bratu złożyć maszynkę. Mam Gigabyte P55-USB3 i intel i5-760 i zasilacz 430W Pentagrama (wątpię żeby się na coś nadał). Proszę o dobór resztę części tak aby bf4 śmigał na średnich/wysokich. Zależy mi aby była to wersja w miarę budżetowa. Części mogą być używane np z Allegro lub OLX, jakiś KONKRETNY budżet ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tafla5 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Żaden konkretny aby było tanio i bratu bf śmigał mu więcej do szczęścia nie jest potrzebne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tafla5 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Witam Mam aktualnie Gigabyte p55-USB3 i intel i5-760. Myślę nad Geforcem 560TI. Moje pytanie jest następujące czy ta karta jest sensownym wyborem do tej płyty głównej i procka oraz jaki zasilacz zakupic. Najlepiej jakby ktoś doradził z złożeniem kompa. Budżet to 1000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Z kart szukaj HD7850 lub pokoparkowych R9 270 - R9 mają jeszcze gwarancję , do tego lepsza wydajność i mniejszy pobór mocy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...