QLIMAX0700 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Siemka jestem użytkownikiem telefonu Samsung Galaxy Nexus telefon był świetny do czasu kiedy zaczął lagować przy internecie i innych niezbyt mocnych grach myślę nad jakąś zamianą myślę właśnie nad iphonem 4s według benchmarków Nexus jest lepszy ale laguje a iphone z ios 6 nie należy do telefonów które lagują przy korzystaniu z internetu patrzałem na parametry i trochę słabo jak na 2014 rok nie mniej jednak procesor ma ten sam co nexus tylko słabsze taktowanie.Czy przejście na Iphona do dobry wybór jeśli chodzi o cenę to jest mniej więcej tyle samo warty co nexus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoertiX Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 IMO nie warto. Miałem iphona 4s. iOS 6 może i chodzi szybko ale coraz więcej aplikacji już na nim nie działa, natomiast po aktualizacji na nowy IOS 8 niestety 4s zaczyna trochę ścinać. Jeśli byłeś zadowolony z androida to możesz trochę dołożyć i kupić Nexusa 5 (sam posiadam i jestem mega zadowolony) lub tańszą motorolę moto g. Jeśli zależy ci na ios to tylko iphone 5 w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 4s jest juz passe. Lepiej kupić 6s, tani nie jest ale mysle, ze amazing tego telefonu wart jest każdej wydanej złotówki. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Qlimax, moj Tata ma galaxy nexusa, wgrałem mu tam slimroma, trickster modem zmieniłem mu tryb pracy kernela na performance i działa elegancko. tata sie nie skarży by telefon lagował. Aktualnie jest na nim slimrom 7.9 czyli android 4.4.4. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 IMO nie warto. Miałem iphona 4s. iOS 6 może i chodzi szybko ale coraz więcej aplikacji już na nim nie działa, natomiast po aktualizacji na nowy IOS 8 niestety 4s zaczyna trochę ścinać. Jeśli byłeś zadowolony z androida to możesz trochę dołożyć i kupić Nexusa 5 (sam posiadam i jestem mega zadowolony) lub tańszą motorolę moto g. Jeśli zależy ci na ios to tylko iphone 5 w górę. Zamiast Nexusa 5 lepiej LG G2. Cena w zasadzie ta sama (albo i niższa), a dużo lepsza bateria i aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryssspina Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 W sumie teraz lepiej na 5 lub nawet 6 polować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 Hej, Kupilem sobie tydzien temu 4s bo wg zapewnien sprzedawcy mial byc z ios7. Okazalo sie ze tak nie jest i pracuje na ios8. Moge go zwrocic, to nie jest problem. Problem polega na tym, ze jestem w mega kropce. Smiejcie sie, ale to jest jedyny telefon, ktory mi sie po prostu podoba. Srednio to dziala na tym ios8 i tak sie zastanawiam, czy techniczńie jest obecnie, badz moze byc w przyszlosci mozliwosc powrotu np. do ios7. Mam rowniez starego ipada3 ktory calkiem niezle podryguje na m systemie, wiec z 4s mysle powinno byc podobńie. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KageYoshi Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Możliwość na pewno będzie tak jak przejście z ios7 na 6stke w iPhone4. http://www.macworld.co.uk/how-to/iosapps/how-downgrade-from-ios-8-ios-7-reinstall-ios-8-3522302/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że wstrzymywać się z aktualizacjami, bo tym samym opóźniam możliwość przejścia do ios7 (jailbreak?). Dziś np. dostałem komunikat o możliwość update-u do 8.2. Działa to może wg opinii odrobinę szybciej. Obecnie i tak trochę skomplikowałem sprawę, bo zrobiłem update z 8.12 -> 8.13, a tego co wyczytałem JB możliwy jest tylko dla 8.12. Długo się czeka na "złamanie" kolejnych wersji ios-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esper851 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Posiadam Iphone 4s z najnowszą aktualizacją i nic mi sie nie zacina, wszystko chodzi tak jak powinno więc nie masz czego się bać. Zostało również potwierdzone, że Iphone 4s dostanie aktualizacje do iOS 9, więc powinno być tylko lepiej. Wszyscy się boją aktualizować 4s, bo będzie przycinac itp. Ja swojego kupiłem z iOS 7 i teraz na iOS 8.3 działa moim zdaniem lepiej. Odwagi;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 iOS niestety trzeba latać a 6 jest mało bezpieczna jak i stabilna. Jak nie siedzisz w bagnie iPhonów daruj sobie, po co ten kłopot. Lepiej kup coś porządnego na Andku / Windows OS. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...