Rosio Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a w glowenej mierze chodzi mi o to ile moge dac najwiecej Vcore na tego proca, dalem dzisiaj 1,9V i Celek chodzi na 9x100 ale nastepuje zwis w 3 tescie 3dmarka 2001, widac ze chce wiecej produ :) ale niegdy nie krecilem Celka i nie wiem ile moge dac najwiecej voltagu :roll: BTW Temp w idle to jakies 42 stopnie przy 1,9V, standardowo ten procek ma cos w okolicach 1,46V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Maksymalne napięcie dla Celerona Coppermine wynosi 2,05V i tyle możesz dać, ale to już wymaga ostrożności i dokładnego sprawdzania temperatur (chociaż to Celek, więc spalić go nie tak łatwo :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Maksymalne napięcie dla Celerona Coppermine wynosi 2,05V i tyle możesz dać, ale to już wymaga ostrożności i dokładnego sprawdzania temperatur (chociaż to Celek, więc spalić go nie tak łatwo :lol: ). i o to mi chodzi, wiec dam mu max 2V i powinni chodzic:) BTW mozna zamknac albo nawet usunac topic, juz wim to ch chcialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...