Theng Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2014 Jak w temacie. Zainstalowałem sterowniki ze strony HP na koncie z upranieniami administratora. Nie było pytań czy dla wszystkich etc. Na tym koncie mogę drukować, skanować czyli normalnie używać sprzętu. Po zmianie konta na użytkownika również z uprawnieniami administratora nie moge zrobić nic. Klikam drukuj i pojawia się komunikat "przygotowanie do druku" i na tym się kończy. Próbowałem zainstalowac steroniki na tym koncie, to wyświetlło, że "oprogramowanie jest zainstalowane" wiec wybieram dodaj sprzęt. Podłaczam kabel usb gdy program chce i nic dalej się nie dzieje. Windows 7 HomePremium 64bit. Ktoś zna rozwiązanie tego banalnego problemu? Bo ja po dwóch dniach wymiękłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theng Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 To chyba nie jest banalny problem. Jak rozwiążę, dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...