savnex Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Zastanawiam się nad kupnem gtx 970 ale nie wiem czy od msi czy może od evgi lub gigabyte ? Prosiłbym o linki do tych kart. A to moja specyfikacja : gtx 660 gainward 2gb i5 3570 3.80 ghz 8 gb ram 1 tb disk płyta główna gigabyte b75m-dv2 A może lepiej kupić gtx 980 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 W grę wchodzą tylko dwie: GTX 970 od MSI lub Asusa. Tryb półpasywny, bardzo dobre możliwości OC. MSI ma minus w postaci braku wsparcia dla HDMI 2.0. O ile można mówić w tym przypadku o minusie. Asus z kolei jest ganiony za zastosowanie w 970-tce tylko jednego złącza 6+2-pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Palit tez ma polpasywke wg. zagranicznych recenzji. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) http://www.komputronik.pl/category/14526/Sklep_internetowy_Sprz%C4%99t_komputerowy_GeForce_GTX_970.html Ale poczekaj jeszcze parę dni aż pojawi się w pozostałych sklepach. Z tych wszystkich chyba najlepiej wypada MSI, ale ASUS tez jest wart uwagi. 980 bym sobie darował. Za drogi w stosunku do swoich możliwości. Edytowane 21 Września 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Bardzo proszę o doprecyzowanie tytułu tematu. Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...